Levante Getafe İddaa Tahmini 16.10.2021

İspanya La Liga’da galibiyeti bulunmayan iki takım karşı karşıya gelecek. Levante ile Getafe’nin karşı karşıya geleceği mücadele saat 19.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından yayınlanacak.

Levante ile Getafe arasında dev bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranları incelediğimizde ev sahibi Levante galibiyetine 2.55, beraberliğe 2.90, konuk ekip Getafe galibiyetine 3.30 oran belirlenmiş durumda.

Paco Lopez Görevden Alındı

Levante’de işler yolunda değil. La Liga’da bu sezon büyük hayal kırıklığı yarattılar ve henüz galibiyet ile tanışamadılar. Üst üste 8 maçtır kazanamayan Levante, düşme hattında bulunuyor. Milli maç arasından önceki hafta Mallorca deplasmanında 1-0 kaybeden Levante’de Paco Lopez ile yollar ayrıldı. Takımın başında geçici olarak Javier Pereira göreve yapacak. Levante yönetiminin göreve kimi getireceği ise merak konusu.

Getafe’de Quique Flores Dönemi

Getafe, üst üste alınan kötü sonuçlar sebebiyle Michel’in görevine son verdi. La Liga’da bu sezon ilk 8 haftada sadece 1 puan toplayabilen Getafe, ligin en  vasat takımı olarak dikkat çekiyor. Milli maç arasından önceki hafta Real Sociedad ile 1-1 berabere kalan Getafe, sezonun ilk puanını almıştı. Getafe yönetimi bu maçın ardından Michel ile yolların ayrıldığını duyurdu. Göreve ise Quique Flores getirildi. La Liga’da dülme hattında yer alan Getafe, bu hafta Levante deplasmanında kazanarak, moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Getafe’de Jakub Jankto’nun sakat olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Levante – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciudad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Jakub Jankto’nun sakat olduğunu belirtelim.

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor, Tono, Coke, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Mickael Malsa, Son, Ruben Rochina, Roger Marti, Jose Luis Morales

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Cucurella, Mathias Olivera, Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, David Timor, Carlos Alena, Jaime Mata, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. La Liga’da bu sezon 8 haftada, 2 takımda galibiyet alamadı. Skor üretmeke zorluk yaşayan iki takımın maçında, 3 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.40

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.57

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Mücadelede gol sesi çıkmadı. 2.5 gol altı tercihimiz rahat kazandı.