Feyenoord – Union Berlin İddaa Tahmini 21.10.2021

De Kuip Stadı’nın ev sahipliği yapacağı UEFA Konferans Ligi E Grubu 3. hafta mücadelesinde, Feyenoord’un rakibi Union Berlin. 21 Ekim Perşembe günü sahne alacak maçın başlama saati 19:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Feyenoord galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.50, Union Berlin galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Feyenoord Liderlik Koltuğuna Oturdu

Feyenoord, Milli ara dönüşü Hollanda Eredivisie Ligi’nde puan kayıplarını sürdürdü. Milli ara öncesi 9 kişi kalan Vitesse’ye mağlup olarak 3 haftalık galibiyet serisini kaybeden ev sahibi, Milli ara dönüşünde ise Waalwijk ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi ligde istikrardan uzak kalırken, Konferans Ligi sahnesinde ise hata yapmadı ve 2 haftadan 4 puan çıkardı. Maccabi Haifa deplasmanından golsüz beraberlikle 1 puan çıkarmayı başaran Arne Slot ve öğrencileri, Slavia Prag karşısında ise iç saha avantajını değerlendirerek 2-1 kazandı.

Union Berlin İki Kulvarda Etkili

Almanya Bundesliga’da Milli ara öncesi Bielefeld ve Mainz 05’i mağlup etmeyi başaran Union Berlin, aradan galibiyetle döndü. Evinde ağırladığı Wolfsburg’u 2-0’la geçen Urs Fischer’in öğrencileri, 8 haftada tek mağlubiyet alırken, iyi Bundesliga performansını sürdürdü. Konuk ekip Konferans Ligi serüvenine ise büyük bir hatayla başlarken, 3-1’lik Slavia Prag mağlubiyetinin ardından, evinde ağırladığı Maccabi Haifa karşısında 3-0 kazanarak vites yükseltti. Union Berlin iki kulvarda birden etkili.

Maç Bilgileri

Feyenoord – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De Kuip Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Feyenoord cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Union Berlin takımında Wszolek sakat. 

Feyenoord’un ilk 11’i Belli mi?

Feyenoord’un muhtemel kadrosu: Justin Bijlow, Malacia, Senesi, Toornstra, Pedersen, Orkun Körkçü, Guus Til, Trauner, Jahanbaksh, Sinisterra, Linssen.

Union Berlin’nin ilk 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Ryerson, Giesselmann, Paul Jaeckel, Trimmel, Knoche, Rani Khedira, Max Kruse, Awoniyi, Haraguchi, Ingvartsen.

İki kulvarda birden iyi performanslarıyla dikkat çeken Union Berlin, Konferans Ligi sahnesinde galibiyetlerine devam edecek ve Feyenoord deplasmanından 3 puanı alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.60

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 3.10

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan ev sahibi Feyenoord oldu. Ev sahibi 3 golle 3 puana uzanırken, Union Berlin ise deplasmanda etkisiz kaldı.