Maccabi Haifa – Slavia Prag İddaa Tahmini 21.10.2021

UEFA Konferans Ligi E Grubu‘nda 3. hafta heyecanı 21 Ekim Perşembe akşamı devam ederken, Türkiye saati ile 19:45’te, Maccabi Haifa ile Slavia Prag karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Maccabi Haifa galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.30, Slavia Prag galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.83 oran kazandırıyor.

Maccabi Haifa Güven Vermedi

İsrail temsilcisi Maccabi Haifa, UEFA Konferans Ligi e Grubu’nda ilk 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Barak Bakhar’ın öğrencileri, ilk hafta Feyenoord karşısında gol sorunu yaşasa da, iyi bir savunma performansı sergilerken, ikinci hafta Union Berlin deplasmanında gol sorunu devam ederken, savunma hattı da kötü bir sınav verdi ve 2. hafta 3-0’lık mağlubiyetle sonuçlandı. Maccabi Haifa, Konferans Ligi sahnesinde galibiyet adına güven vermiyor.

Slavia Prag Aradan Galibiyetle Döndü

UEFA Konferans Ligi E Grubu’na galibiyetle başlayan Slavia Prag, Union Berlin’i iç sahada 3-1 mağlup etmeyi başarırken, ikinci hafta Feyenoord deplasmanında 2-1 mağlup oldu. Konuk ekip Çek Cumhuriyeti Ligi’nde de ilk ve tek mağlubiyetini deplasmanda aldı. Milli ara öncesi Sparta Prag deplasmanından mağlubiyetle dönerek, 8 hafta sonunda ilk yenilgisini alırken, Milli ara dönüşü geçtiğimiz hafta evinde Slovan Liberec’i 3-1 mağlup etti. Slavia Prag, son sırada yer alan Maccabi Haifa karşısında galibiyetlerine geri dönmek istiyor.

Maç Bilgileri

Maccabi Haifa – Slavia Prag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kiryat-Eliezer Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maccabi Haifa’da önemli bir eksik bulunmuyor. Slavia Prag’da Tecl, Hovorka, Kacharaba, Kolar, Lign, Masopust, Kudela, Provod ve Schranz sakat.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Josh Cohen, Gershon, Planic, Mohamed, Atzili, Meir, Menachem, Chery, Rodriguez, Donyoh, Dahan.

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Ales Mandous, David Zima, Jan Boril, Nicolae Stanciuu, Srdjan Plavsic, Oscar Dorley, Petr Sevcik, Alexander Bah, Jan Kuchta, Ibrahim Traore, Peter Musa.

Slavia Prag, 2 haftada 1 puanı bulunan ve henüz gol atmayı başaramayan Maccabi Haifa deplasmanından galibiyetle çıkmayı başaracak ve puanını 6’ye yükseltecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmadaki tek gol 24. dakikada Maccabi Haifa forması giyen Godsway Donyoh’dan geldi ve ev sahibi iç sahada sürpriz bir galibiyet almayı başardı.