Günün İddaa Kuponu (2) 21.10.2021

UEFA Avrupa Ligi kapsamında 21 Ekim Perşembe akşamı oynanacak 3 mücadeleyi kupon haline getirdi. Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da yer aldığı 3 mücadeleyle kazanmanızı dilerim.

Fenerbahçe – Antwerp: MS 1, 1.62 (iddaa) – 1.76 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi D Grubu‘nda yer alan temsilcimiz Fenerbahçe, 21 Ekim Perşembe akşamı evinde, Antwerp‘i konuk edecek. 3. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:45‘te sahne alırken, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. Fenerbahçe, Milli aradan zorlu bir fikstürle dönerken, Vitor Pereira yönetiminde araya Süper Lig’de lider olarak girmeyi başaran Sarı Lacivertliler, iyi başladığı Trabzonspor derbisinde son 65 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kalınca, Rossi ile 1-0 öne geçtiği maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe’de 3 haftalık galibiyet serisi ve liderlik serüveni geçtiğimiz hafta son buldu. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise ilk 2 haftadan 1 puan çıkarabilen Fenerbahçe, gruptan çıkmak istiyorsa puanı bulunmayan Antwerp’i iç sahada mağlup etmek zorunda. Süper Lig sahnesinden Milli ara dönüşü istediğini alamayan Fenerbahçe, hatalarını UEFA Avrupa Ligi’nde telafi etmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda puanı bulunmayan Antwerp, Milli ara öncesi Belçika Jüpiler Ligi’nde son 8 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, araya 5’te 5 yaparak girmişti. Milli ara dönüşü Zulte Waragem deplasmanına konuk olan Antwerp, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçı 2-1 kaybetti. Aradan formsuz dönen Antwerp, galibiyete ihtiyacı olduğu Avrupa Ligi’nde sürpriz arayacak. 3. haftaya puansız çıkacak olan Belçika temsilcisi, kaybetmesi halinde 3 puandan fazlasını kaybedecek. Türkiye Süper Lig sahnesinde liderliği kaybeden Fenerbahçe, telafiyi Avrupa sahnesinde bulacak ve Antwerp engelini 3 puanla aşacaktır.

Lokomotiv Moskova – Galatasaray: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 21 Ekim Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi D Grubu‘nda bizleri Lokomotiv Moskova ile Galatasaray‘ın 3 puan mücadelesi bekliyor. EXXEN platformundan naklen yayınlanacak mücadele Türkiye saati ile 22:00‘de başlayacak ve maçı Harald Lechner yönetecek. UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. hafta kapsamında lider Galatasaray karşısına çıkacak olan Lokomotiv Moksova, Marko Nikolic ile yollarını ayırırken, göreve Markus Gisdol’u getirdi. Rusya Premier Ligi’nde 11 haftadan 1 mağlubiyet, 4 galibiyet, 6 beraberlik alan ev sahibi, Avrupa sahnesinde ise 2 maçtan sadece 1 puan çıkardı. Gisdol ile ilk sınavını Milli ara dönüşü Rubin Kazan deplasmanında veren Lokomotiv Moskova, Avrupa Ligi öncesi 2-2’lik beraberlikle yetindi. Ev sahibi yeni hocasıyla ilk galibiyetini Galatasaray karşısında hedefliyor. Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda ilk 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başarırken, Marsilya, Lazio ve Lokomotiv Moskova’yı gerisinde bırakarak liderlik koltuğunu ele geçirdi. İlk hafta Lazio’yu iç sahada 1-0 mağlup eden Sarı Kırmızılılar, Marsilya deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Grupta gol dahi yemeden lider olmayı başaran Galatasaray, Türkiye Süper Ligi’ne ise Milli aradan galibiyetle döndü. Ligin namağlup takımlarından Konyaspor’u Mohamed’in golüyle 1-0 mağlup eden Fatih Terim’in öğrencileri, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın mağlup olduğu haftada hazine buldu. Galatasaray’da moraller yerinde. Hoca değişikliğine giderek Avrupa Ligi’nde galibiyeti hedefleyen Lokomotiv Moskova ve deplasmanda kazanarak grup liderliğini sürdürmek isteyen Galatasaray’ın, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Real Betis – Bayer Leverkusen: 2.5 ÜST, 1.48 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Real Betis ile Bayer Leverkusen‘in, 21 Ekim Perşembe günü vereceği 3 puan mücadelesi EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 19:45‘te start alacak UEFA Avrupa Ligi G Grubu 3. hafta mücadelesine, Benito Villamarin Stadı ev sahipliği yapacak. Real Betis, Milli ara dönüşü Alaves deplasmanından Borja Iglesias’ın son dakika golüyle 3 puan çıkarmayı başardı. Milli ara öncesi 4 haftalık yenilmezlik serisini Villarreal deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle kaybeden Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, üst sıra takibine kaldığı yerden devam ediyor. La Liga’da 9 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlikle 15 puan toplamayı başaran ev sahibi, 8. sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise Celtic ve Ferencvaros’u mağlup etmeyi başaran Betis, attığı 7 gole karşılık, kalesinde 4 gol gördü. Ev sahibi hücum performansıyla güven verirken, savunma performansıyla kafalarda soru işareti yarattı. Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da Milli ara öncesi liderliği Bayern Münih ile paylaşırken, Milli ara dönüşü en yakın rakibine BayArena’da 5-1 mağlup oldu ve 3. sıraya geriledi. Üst üste 3 galibiyetin ardından mağlup olan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise liderliği kaybetmek istemiyor. 2’de 2 yaparak gruplara başlayan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, Ferencvaros’u 2-1, Celtic’i ise 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Bayer Leverkusen, Bundesliga’da liderliği kaybetse de, iyi bir sezon geçiriyor. Grupta bol gollü galibiyetlere imza atarak, zirveyi paylaşan Real Betis ve Bayer Leverkusen’in, liderlik için çıkacağı bu zorlu mücadelede 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.12

Bets10 Bahis Oranı: 5.25