Vitesse Tottenham İddaa Tahmini 21.10.2021

UEFA Konferans Ligi G Grubu 3.maçında Vitesse evinde, Tottenham’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. 

Vitesse ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Vitesse kazanır 4.00, beraberlik 3.75, Tottenham kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış.

Vitesse’den Tek Galibiyet

Vitesse’nin grupta tek galibiyeti bulunuyor. Grubun ilk maçında Mura’yı deplasmanda 2-0 ile geçmeyi başaran Hollanda ekibi grubun 2.maçında ise Gelredome’da konuk ettiği Rennes’e 2-1 mağlup oldu. İlk 2 maçta 3 puan toplayan Thomas Letsch’in öğrencileri 3.sırada yer alıyor. Son haftalarda Hollanda Eredivisie’de üst üste puanlar toplayan Vitesse, geçtiğimiz hafta sonu Nijmegen deplasmanında tek golle 3 puan aldı. Son 4 lig maçında 10 puan toplayan Thomas Letsch’in öğrencileri bu hafta Avrupa Ligi’nde Tottenham’ı konuk edecek. Maç öncesinde Vitesse’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Tottenham Lider Konumda 

Nuno Espirito’nun öğrencileri son 2 haftada Premier Lig’de üst üste galibiyetler almayı başardı. 2 hafta önce Aston Villa’yı iç sahada 2-1 mağlup eden Tottenham, geçtiğimiz hafta ise St. James Park’ta Newcastle United’ı 3-2 ile geçen Tottenham’da moraller yerinde. Konferans Ligi’nde ise henüz mağlubiyeti bulunmayan Londra ekibi, grubun ilk maçında Rennes deplasmanında 2-2 berabere kalmıştı. Grubun 2.maçında ise Mura’yı 5-1 ile geçti ve grupta ilk galibiyetini aldı. 4 puan ile lider konumda yer alan Tottenham bu hafta Vitesse deplasmanında 3 puan arayacak.

Maç Bilgileri

Vitesse – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gelredome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Vitesse'nin ilk 11’i Belli mi?

Vitesse’nin muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Danilho Doekhi, Tomas Hajek, Riechedly Bazoer, Daan Huisman, Enrico Hernandez, Sondre Tronstad, Maximilian Wittek, Eli Dasa, Lois Openda, Oussama Tannane

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Oliver Skipp, Lucas Moura, Tayguy Ndombele, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Vitesse, skor anlamında üretken bir takım. Tottenham karşısında gol bulacaklarını düşünüyorum. Hem Vitesse hem Tottenham skor üretir. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, grupta ilk mağlubiyetini yaşadı. Konuk oldukları Vitesse deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler.