Mura Rennes İddaa Tahmini 21.10.2021

UEFA Konferans Ligi’nde G Grubu 3. Maçında Rennes deplasmanda, Mura’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı izlenebilecek.

MuraVitesse arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Mura kazanır 8.50, beraberlik 4.50, Vitesse kazanır ise 1.38 olarak açıklanmış. 

Mura Son Sırada 

Mura’nın grupta henüz puanı bulunmuyor. Slovenya temsilcisi, grubun en zayıf halkası diyebiliriz. Grubun ilk maçında Rennes’e iç sahada 2-0 kaybeden Anne Simundza’nın öğrencileri, grubun 2. Maçında ise Tottenham deplasmanında 5-1 kaybetmişti. 2 maç sonunda puan alamadılar ve grupta son sırada yer alıyorlar. Slovenya Ligi’nde ise son 7 maçından da puan çıkartmayı başaran Mura, ligde 5. Sırada yer alıyor. Bu hafta Rennes’i konuk edecek Mura’da eksik yok.

Rennes Favori Taraf 

Rennes, özellikle son haftalarda aldığı sonuçlar ile dikkat çekiyor. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta sonu Metz’e konuk olan Rennes, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Son 4 maçından 10 puan çıkartan Bruno Genesio’nun öğrencileri, bu hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Mura’ya konuk olacak. Grupta oynadığı 2 maçta 4 puan toplayan Rennes, Tottenham ile beraber liderliği paylaşıyor. Bu hafta Mura’ya konuk olacak Rennes’in rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. Maç öncesinde Jeremy Doku’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Mura – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Fazanerija Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes’de Jeremy Doku’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Mura’nın ilk 11’i Belli mi?

Mura’nın muhtemel kadrosu: Matko Obradovic, Kous, Karnicnik, Strum, Marusko, Kouter, Horvat, Gorenc, Klepac, Cipot, Bobicanec.

Rennes'in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Adrien Truffert, Aguerd, Meling, Traore, Camavinga, Borigeaud, Tait, Ugochukwu, Abline, Kamal Sulemana

İddaa Tahmini

Rennes’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Mura deplasmanında kazanırlar ve yoluna devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.38

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes, grupta 2. galibiyetini aldı. Mura’yı deplsamanda 2-1 ile geçtiler ve puanını 7 yaptılar.