Juventus Zenit İddaa Tahmini 02.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. Maçında Zenit deplasmanda, Juventus’a konuk olacak. Karşılaşmanın saat 23.00’te başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Juventus ve Zenit arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Juventus kazanır 1.59, beraberlik 4.30, Zenit kazanır ise 6.15 olarak açıklanmış.

Juventus 3’te 3 Yaptı

Juventus, geçtiğimiz hafta sonu Serie A’da mağlubiyet yaşadı. Hellas Verona deplasmanında 2-1 kaybettiler. Serie A’da bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Juventus, Şampiyonlar Ligi’nde ise 3’te 3 yaptı. 2 hafta önce Zenit’e konuk olan Juventus, Kulusevski’nin tek golüyle 3 puanı almıştı. Bu kez Zenit’i iç sahada konuk edecekler. Grupta 9 puan ile liderliğini sürdüren Juventus’un 3 maçta kalesini gole kapattığını belirtelim. Maç öncesinde Juventus’da De Sciglio ve Aaron Ramsey sakat olan isimler.

Zenit Moralli

Zenit’de moraller yerinde. Rusya Premier Ligi’nde son 2 haftayı galibiyet ile kapatan Sergei Semak’ın ekibi, liderliğini devam ettiriyor. 2 hafta önce Spartak Moskova’yı 7-1, geçtiğimiz hafta ise Dinamo Moskova’yı 4-1 mağlup ettiler. Son 2 resmi maçta tam 11 gol attılar. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’a konuk olacaklar. Grupta oynadığı 3 maçta tek galibiyeti bulunan Zenit, 3 puana sahip ve 3. Sırada. Bu hafta Zenit’de Douglas Santos’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Juventus – Zenit Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN Platformunda saat 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Krestovsky Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus’da De Sciglio ve Aaron Ramsey sakat olan isimler. Zenit’de Douglas Santos’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Chiellini, Bonucci, Danilo, Cuadrado, Dejan Kulusevski, Bentacur, Bernardeschi, Alex Sandro, Dybala, Alvaro Morata

Zenit’in ilk 11’i Belli mi?

Zenit’in muhtemel kadrosu: M. Kerzhakov, Danila Prokhin, Yaroslav Rakitskiy, V. Karavaev, Y. Rakitskiy, Yuri Zhirkov, W. Barrios, S. Driussi, A. Erokhin, Malcom, Artem Dzyuba

İddaa Tahmini

Juventus, grupta lider konumda. Oynadıkları 3 maçta 9 puan topladılar ve gol yemediler. Zenit karşısında yine kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.59

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus, farklı kazandı. Zenit’i 4-1 mağlup ettiler ve grupta 4. galibiyetini alarak liderliğini sürdürdüler.