Malmö Chelsea Bahis Tahmini 02.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. Maçında son sıradaki Malmö iç sahada, Chelsea karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

Malmö Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Malmö kazanır 20.00, beraberlik 7.60, Chelsea kazanır ise 1.19 olarak açıklanmış.

Malmö Son Sırada

Malmö, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grupta oynadığı 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Malmö, puansız ve son sırada. 2 hafta önce Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olan Malmö, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Juventus’a 3-0, Zenit’e ise 4-0 kaybettiler. 3 maçta 11 gol yiyen Malmö, Şampiyonlar Ligi gruplarının en fazla gol yiyen takımlarından biri. Bu hafta Chelsea’yi konuk edecek Malmö’de Jonas Knudsen ve Ola Toivonen sakat olan isimler.

Chelsea Rahat Kazandı

Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’i 3 puan ile kapatmayı başardı. St. James Park’ta konuk ettikleri Newcastle United’ı 3-0 ile geçtiler. Reece James önderliğinde bir galibiyet daha almayı başardılar. Premier Lig’de liderliğini sürdüren Maviler, bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Malmö ile karşılaşacak. Grupta oynadığı 3 maçta 6 puan toplayan Thomas Tuchel’in öğrencileri, grupta tek mağlubiyetini Juventus deplasmanında aldı. Bu hafta Chelsea’de Romelu Lukaku ve Timo Werner’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Malmö – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN Platformunda saat 20.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö’de Jonas Knudsen ve Ola Toivonen sakat olan isimler. Chelsea’de Romelu Lukaku ve Timo Werner’in sakatlıkları bulunuyor.

Malmö’nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Franz Brorsson, Lasse Nielsen, Eric Larsson, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Reece James, Azpilicueta, Thiago Silva, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Kovacic, Mason Mount, Hakim Ziyech, Hudson Odoi

İddaa Tahmini

Malmö’nün puanı ve golü bulunmuyor. Chelsea karşısında işleri zor. Chelsea, rahat bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.42

Best10 Oranı: H2, Oran 1.61

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, tek golle kazanmayı başardı. Hakim Ziyech’in golüyle Malmö’yü 1-0 mağlup ettiler.