Atalanta Manchester United İddaa Tahmini 02.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. Maçında lider Manchester United deplasmanda, Atalanta’ya konuk olacak. Karşılaşmayı saat 23.00’te EXXEn platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Atalanta ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Atalanta galibiyetinin 2.75, beraberlik tercihinin 3.95, Manchester United galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Atalanta’da Hedef 3 Puan

Atalanta, grupta oynadığı 3 karşılaşmada 4 puan topladı. Grupta tek galibiyetini Young Boys karşısında alan Gasperini’nin öğrencileri, Ataltanta deplasmanında ise 2-2 berabere kalmıştı. İlk mağlubiyetini Old Trafford’da Manchester United’a karşı alan Atalanta, bu kez Manchestre United’ı Azzurri’de konuk edecek. Geçtiğimiz hafta sonu ise Serie A’da Lazio’yu ağırlayan Atalanta, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Maç öncesinde Atalanta’da Matteo Pessina, Robin Gosens ve Hans Hateboer’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United Lider Konumda

Manchester United, grupta liderliğini sürdürüyor. Oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşayan Manchester United, 6 puana sahip. 2 hafta önce Old Trafford’da konuk ettikleri Atalanta’yı 3-2 ile geçmeyi başardılar. Üstelik 2-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan almayı başardıklarını belirtelim. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta Tottenham’a konuk olan Solskjaer’in öğrencileri, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve moral buldu. Premier Lig’de puanını 17 yapan Manchester United, 5. Sıraya yükseldi.

Maç Bilgileri

Atalanta – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Matteo Pessina, Robin Gosens ve Hans Hateboer’in sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Palomino, Pezzella, Merih Demiral, Rafael Toloi, Maehle, Remo Freuler, Malinovsky, Ilicic, Duvan Zapata

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Greenwood, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda kolay gol buluyor. Azurri’de gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.32

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, son dakika golüyle 1 puanı kurtardı. Atalanta ile deplasmanda 2-2 berabere kaldılar.