Wolfsburg – Salzburg İddaa Tahmini 02.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu‘nun lideri Salzburg, 2 Kasım Salı akşamı Wolfsburg deplasmanına konuk olacak. 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 20:45‘te sahne alacak ve EXXEN platformundan canlı yayınanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Wolfsburg galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.80, Salzburg galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.26 oran kazandırıyor.

Wolfsburg’da Kohfeldt Dönemi Galibiyetle Başladı

Wolfsburg cephesinde teknik adam hamlesi meyvelerini ilk haftadan verdi. Florian Kohfeldt’i göreve getiren ev sahibi, Bommel yönetiminde tam 7 maçlık galibiyet hasreti yaşarken, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta formda Bayer Leverkusen’i Bundesliga sahnesinde 2-0 mağlup etti. Lige 4’te 4 yaparak harika bir başlangıç yapan Wolfsburg, son 5 haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından teknik adam değişikliğine gitti. Bommel ile Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 3 maçtan 2 puan çıkaran Wolfsburg, deplasmanda kaybettiği Salzburg’u iç saha mağlup ederek, ilk 2 yarışına dahil olmak istiyor.

Salzburg’un Beliği Bükülmedi

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda son haftayı 3-1’lil Wolfsburg galibiyetiyle kapatan Salzburg, ilk maçlar sonunda 7 puanla liderlik koltuğuna oturmayı başardı. 3 maçta 6 gol atmayı başaran Avusturya, tüm rakiplerine skor üretmeyi başardı. Matthias Jaissle’nin öğrencileri, gruptan çıkmak için büyük bir avantaj yakalarken, bu hafta Wolfsburg deplasmanına konuk olacak. Salzburg’u yeni sezonda mağlup edebilen bir takım henüz çıkmadı. Avrusturya Bundesliga’da 13 haftadan 11 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup lider ayrılmayı başaran ekip, özellikle hücum hattındaki etkisiyle rakiplerine gözdağı veriyor. Namağlup Wolfsburg deplasmanına konuk olacak olan Salzburg, kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyebilir.

Maç Bilgileri

Wolfsburg – Salzburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi A. Dias Soares. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Bialek, Klinger, Mehmedi, Roussillon, Schlager, Waldschmidt ve Weghorst sakat. Salzburg cephesinde ise Junuzovic, Koita, Piatkowski, Sesko, Solet ve Vallci’nin sakatlığı bulunuyor.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Baku, Roussillon, Mbabu, Lacroix, Bornauw, Josuha Aster Vranckx, Philipp, Maxi Arnold, Nmecha, Steffen.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Andreas Ulmer, Bernardo, Daouda Guindo, Brendan Aaronson, Nicolas Seiwald, Mohamed Camara, Luka Susic, Rasmus Nissen, Karim Adeyemi, Adamu.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, ilk maçta birbirlerine gol atmayı başaran Wolfsburg ve Salzburg’un, bu karşılaşmada da skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg yeni hocasıyla Şampiyonlar Ligi’ne iyi başladı. Evinde 2 golle kazanan ekip, lider Salzburg’u mağlup etmeyi başardı. Mücadelede beklediğimiz gibi iki takımda gol bulmayı başardı.