Sevilla – Lille İddaa Tahmini 02.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde 4. hafta heyecanı yaşanırken, G Grubu kapsamında 2 Kasım Salı akşamı Sevilla evinde Lille‘i konuk edecek. EXXEN platformundan naklen yayınlanacak maçın başlama saati 23:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sevilla galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.80, Lille galibiyetine ise 5.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.41, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 4.80 oran veriyor.

Sevilla’da Yüzler Gülüyor

Sevilla, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun 3. haftasında Lille deplasmanına konuk olurken, evine 1 puanla döndü. Deplasmanda üstün bir oyun ortaya koysa da, aradığı galibiyet golünü bir türlü bulmayı başaramayan Sevilla, 3 hafta sonunda 3 beraberlikle, 2. sırada yer aldı. Namağlup Şampiyonlar Ligi performansının yanı sıra, İspanya La Liga’da ilk 11 haftadan 7 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 24 puan toplamayı başaran Julen Lopetegui’nin öğrencileri, Real Madrid ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. İki kulvarda birden iyi maçlara imza atarak güven veren Sevilla, deplasmanda berabere kaldığı Lille karşısında ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini hedefliyor.

Lille Güven Vermedi

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 12 haftadan aradığını bulamayan Lille, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde de G Grubu’nda ise ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezon tarihi bir başarı yakalayan konuk ekip, yıldızlar topluluğu PSG’nin elinde şampiyonluğu alırken, yeni sezon öncesi başarının mimari Galtier’in gidişi şok etkisi yarattı. Yeni sezonda yoluna Jocelyn Gourvennec ile devam eden Lille, Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftanın 8’inde puan kaybı yaşarken, Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 maçtan 2 puan çıkarabildi. Evinde golsüz berabere kaldığı Sevilla karşısına deplasmanda çıkacak olan Lille, hem Ligue 1 hem de Şampiyonlar Ligi performansıyla güven vermiyor.

Maç Bilgileri

Sevilla – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi I. Kovacs. Mücadele Ramón Sánchez Pizjuán Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla takımında Papu Gomez ve Rekik sakat. Lille cephesinde ise Botman ve Jardim’in sakatlığı bulunuyor.

Sevilla’nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muhtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Rakitic, Joan Jordan, Fernando, Erik Lamela, Ocampos, El Haddadi, En Nesyri.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Djalo, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Jonathan David, Jonathan Ikone.

İspanya La Liga’da zirveye ortak olan, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 3 haftadan 3 beraberlikle ayrılan Sevilla, evinde ağırlayacağı Lille karşısında ilk devler sahnesi galibiyetine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla’nın Ocampos ile 1-0 öne geçmeyi başardığı mücadelede, Lille deplasmanda David ve Ikone’nin golleriyle geri dönmeyi başararak 3 puan hanesine yazdırdı.