Beşiktaş Trabzonspor İddaa Tahmini 06.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Beşiktaş evinde, lider Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

BeşiktaşTrabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 2.48, beraberlik 3.80, Trabzonspor kazanır ise 2.92 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Galibiyet Peşinde 

Beşiktaş, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde konuk olduğu Sporting deplasmanından puansız döndü. Grubun 4. Maçında Jose Alvalade’de Sporting ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Grupta oynadığı 4 karşılaşmadan da puan alamadan ayrılan Beşiktaş’ın gruptan çıkma umudu kalmadı. Bu hafta ise Süper Lig’de lider Trabzonspor ile karşılaşacaklar. Geçtiğimiz hafta sonu Hatayspor deplasmanında da 1-0 kaybeden Beşiktaş’ta moraller bozuk. Süper Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilen Beşiktaş, lider Trabzonspor’un 7 puan gerisinde yer alıyor. Beşiktaş’ta bu hafta Domagoj Vida, Valentin Rosierr Miralem Pjanic, ve Batshuayi’nin sakatlıkları var.

Trabzonspor 4 Maçtır Kazanıyor 

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 2-1 ile geçti ve liderliğini sürdürdü. Süper Lig’de üst üste 4. Galibiyetini alan ve tam 11 maçtır kaybetmeyen Bordo Mavililer, şampiyonluğun en güçlü adayı. Bu sezon mağlubiyeti bulunmayan tek takımın konumunda yer alan Trabzonspor, en yakın takipçisi Hatayspor’un 4 puan önünde. 7 gol ve 6 asistlik katkı ile Trabzonspor’un en formda oyuncusu olan Anastasios Bakasetas, bu hafta Trabzonspor’un hücumdaki, en büyük silahlarından biri olacak. Vodone Park’ta Beşiktaş’a konuk olacak Trabzonspor’da Bruno Peres, sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor. 

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Erkan Özdamar. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta bu hafta Domagoj Vida, Valentin Rosierr Miralem Pjanic, ve Batshuayi’nin sakatlıkları var. Trabzonspor’da Bruno Peres, sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Necip Uysal, Francisco Montero, Welliton, N’Sakala, Atiba, Josef, Alex Teixeira, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Kenan Karaman

Trabzonspor'un İlk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Vitor Hugo, Edgar Ie, Berat Özdemir, Anders Trondsen, Marek Hamsik, Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius, Jorge Djaniny

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. İki takım arasında oynanan son 10 karşılaşmanın 9’u karşılıklı gol var şeklinde sonuçlandı. İki takımda hücumda üretken. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir mücadele izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, altın değerinde bir galibiyet aldı. Vodafone Park’ta Beşiktaş’ı 2-1 ile geçtiler ve çok zorlu bir virajı kayıpsız kapattılar.