Yeni Malatyaspor Başakşehir İddaa Tahmini 06.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Yeni Malatyaspor evinde, Başakşehir’i konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Yeni Malatyaspor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Yeni Malatyaspor kazanır 3.45, beraberlik 3.55, Başakşehir kazanır ise 2.28 olarak açıklanmış.

Yeni Malatyaspor’dan Haklı Mağlubiyet 

Yeni Malatyaspor’un 2 maçlık galibiyet serisi, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa deplasmanında sona erdi. Sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Yeni Malatyaspor, Marius Sumudica yönetiminde ilk mağlubiyetini yaşadı. Düşme hattındaki Kasımpaşa karşısında puan alması beklenen Yeni Malatyaspor, vasat bir performans gösterdi. Bu sezon Süper Lig’de 8. Mağlubiyetini yaşayan Yeni Malatyaspor, düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alıyor. Bu hafta Başakşehir’i konuk edecek Yeni Malatyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Başakşehir’den Üst Üste Galibiyetler 

Başakşehir, galibiyet serisine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Adana Demirspor’u konuk eden Başakşehir, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran İstanbul ekibi, orta sıralara kadar yükselmeyi başardı. Emre Belözoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte çıkış yakalayan Başakşehir, çıkışını bu hafta Yeni Malatyaspor karşısında da sürdürmek istiyor. Maç öncesinde Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Yeni Malatyaspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyoır.

Yeni Malatyaspor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Herrera, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Oussama Haddai, Rayane Aabeid, Acquah, Fofona, Topalli, Tetteh, Adem Büyük

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Alexandru Epureanu, Leo Duarte, Lucas Lima, Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Deniz Türüç, Edin Visca, Daniel Aleksic, Stefano Okaka

İddaa Tahmini

Başakşehir, maçın favorisi. Yeni Malatyaspor, geçen hafta Kasımpaşa karşısında çok etkisizdi. Başakşehir ise son 3 maçtır kazanıyor. İyi bir form yakaladılar. Yeni Malatyaspor’u deplasmanda mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.28

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir’de galibiyet serisi devam etti. Yeni Malatyaspor’u deplasmanda 3-1 ile geçtiler ve üst üste 4. galibiyetini aldılar.