Antalyaspor Altay İddaa Tahmini 06.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de son haftaların formsuz takımlarından biri olan Altay deplasmanda, Antalyaspor’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Antalyaspor ve Altay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Antalyaspor kazanır 2.58, beraberlik 3.55, Altay kazanır ise 2.28 olarak açıklanmış.

Antalyaspor’dan İlk Deplasman Galibiyeti 

Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Giresunspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. Nuri Şahin yönetiminde sezonun ilk deplasman galibiyetini alan Antalyaspor, puanını 12 yaptı ve düşme hattının üzerine çıktı. Süper Lig’de bu sezon 3 galibiyeti bulunan Antalyaspor, 14. Sırada yer alıyor. Bu hafta Altay’ı konuk edecek olan Antalyaspor’da Naldo’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Altay Sürpriz Peşinde 

Altay, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor ile 1-1 berabere kaldılar. 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Altay’da kazanamama serisi ise 4 maça çıktı. Süper Lig’de son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Mustafa Denizli’nin öğrencleri, Süper Lig’de bu sezon sadece 1 maçta gol yemedi. Tam 10 maçtır kalesini gole kapatamayan bir Altay var. Bu hafta ise Antalyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Altay’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Antalyaspor – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Naldo’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Antalyaspor'un 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Deni Milosevic, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Khaliy Thiam, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Altay, son 4 maçta galibiyet alamadı. Tam 10 maçtır da gol yiyorlar. Antalyaspor’da bu sezon iç sahada kolay gol yiyor. Her iki takımında gol bulacağı bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor’da çıkış devam etti. Bu hafta Altay karşısında da 1-0 kazandılar ve Süper Lig’de üst üste 2. galibiyetini aldılar.