Sivasspor Giresunspor İddaa Tahmini 06.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Sivasspor evinde, Giresunspor’u ağırlacak. Karşılaşmanın saat 13.30’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Sivasspor – Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 1.98, beraberlik 3.65, Giresunspor kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Sivasspor Yine Berabere 

Sivasspor, geçtiğimiz haftayı yine beraberlik ile kapattı. Altay deplasmanına konuk olan Yiğidolar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmış oldu. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Sivasspor, son 4 maçından galibiyet çıkartamadı. Bu sezon Süper Lig’de sadece 2 galibiyet alabilen Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, bu hafta Giresunspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Sivasspor’da savunmadan Appindangoye’nin sakatlığı bulunuyor.

Giresunspor 4 Maç Sonra Mağlup 

Giresunsor’un 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Antalyaspor’u konuk eden Hakan Keleş’in öğrencileri, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştılar. 11 hafta geride kalırken 9 puan toplayan Giresunspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Sivasspor deplasmanına konuk olacak Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Sivasspor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da savunmadan Appindangoye’nin sakatlığı bulunuyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Pedro Henrique, Kayode

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda hücumda üretken. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor’da kazanamama serisi devam etti. İç sahada konuk ettikleri Giresunspor ile golsüz berabere kaldılar.