Lazio Salernitana İddaa Tahmini 07.11.2021

İtalya Serie A’da düşme hattında yer alan Salernitana deplasmanda, Lazio’nun konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Lazio bugün Salernitana karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Lazio galibiyetine 1.30, beraberlik tercihine 7.00, Salernitana galibiyetine 9.50 oran veriyor. 

Lazio İç Sahada Etkili 

Lazio, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Uzatma dakikalarında yedikleri golle 1 puana razı oldular. Serie A’da üst sıraları zorlayan Maurizio Sarri’nin öğrencileri, 2 hata önce ise Olimpico’da Fiorentina’yı 1-0 mağlup etmişti Bu sezon iç sahada etkili sonuçlar alan Lazio, Olimpico’da oynadığı 5 maçta 13 puan topladı. Bu hafta Salernitana karşısında da maçın net favorisiler. Maç öncesinde Lazio’da Manuel Lazzari’nin sakatlığı bulunuyor.

Salernitana Alt Sıralarda 

Salernitana, Serie A’da alt sıralarda bulunuyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Napoli’ye 1-0 kaybettiler. 2 hafta önce Venezia deplasmanında 2-1 kazanarak moral bulmuşlardı. Serie A’da bu sezon 2 galibiyeti bulunan Stefano Colantuono’nun öğrencileri, 7 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Lazio deplasmanına konuk olacak Salernitana’nın işi oldukça zor. Maç öncesinde Salernitana’da Luka Bogdan, Matteo Ruggeri, Grigoris Kasatonos sakat olan isimler.

Maç Bilgileri

Lazio – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Antonio Rapuano. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Adekanye ve Zaccagni sakat. Salernitana cephesinde ise Kastanos kart cezalısı. Capezzi, Coulibaly’in sakatlığı bulunuyor.

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Pepe Reina, Acerbi, Hysaj, Luiz Felipe, Anderson, Milinkovic-Savic, Akpro, Lazzari, Leiva, Ciro Immobile

Salernitana’nın ilk 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Luka Bogdan, Jaroszynski, Ramzi Aya, Andrea Schiavone, Mamadou Coulibaly, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric

İddaa Tahmini

Lazio’nun rahat kazanacağını düşünüyorum. Bu sezon iç sahada oynadıkları 5 maçta 13 puan topladılar.  Zayıf Salernitana karşısında da farklı kazanırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.64

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio, rahat bir galibiyet aldı. Salernitana’yı 3-0 ile geçtiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.