Napoli Hellas Verona İddaa Tahmini 07.11.2021

İtalya Serie A’da üst üste 11 maçtır kaybetmeyen Napoli evinde, Hellas Verona ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Napoli ile Hellas Verona zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Napoli galibiyetinin 1.42, beraberlik tercihinin 5.00, Hellas Verona galibiyetinin ise 7.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Napoli Gol Yemiyor  

Napoli, Serie A’da yenilmezlik serisini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Salernitana deplasmanına konuk olan Napoli, rakibini tek golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. 2 hafta önce ise Bologna’yı 3-0 ile geçmişlerdi. Serie A’da 11 hafta geride kaldı ve Napoli topladığı 31 puan ile lider konumda yer alıyor. 2. Sıradaki Milan ile eşit puana sahipler. Son 4 maçta ise Napoli’nin gol yemediğini belirtelim. Bu hafta Hellas Verona’yı konuk edecek Napoli’de Koulibaly kart cezalısı. Manolas ise sakat.

Hellas Verona’dan Sürpriz Galibiyet

Hellas Verona, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Juventus’u 2-1 ile geçmeyi başardılar. Haftanın dikkat çeken sonuçlarından birini alan Igor Tudor’un öğrencileri, Serie A’da oynadığı son 3 maçta 7 puan topladı. 15 puan ile 9. Sırada yer alan Hellas Verona’nın bu sezon deplasmanda galibiyeti bulunmuyor. Bu hafta Napoli’ye konuk olacak Verona’da Ivan Ilic’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Napoli – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Giovanni Ayroldi. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli takımında Koulibaly kart cezalısı. Malcuit, Manolas ve Osimhen sakat. Hellas Verona cephesinde ise Frabotta’nın sakatlığı bulunuyor.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Zanoli, Rui, Di Lorenzo, Rrahmani, Ruiz, Stanislav Lobotka, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Insıgne, Politano

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Ivor Pandur, Hongla, Casale, Koray Günter, Faraoni, Zaccagni, Barak, Lazovic, Tameze, Dawidowicz, Nikola Kalinic

İddaa Tahmini

Napoli, maçın favorisi. Serie A’da bu sezon mağlubiyet yaşamadılar. Son 4 maçta ise kalesini gole kapatan bir Napoli izliyoruz. Hellas Verona karşısında da kazanmalarını bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.26

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli, favori olduğu maçtan 1 puan ile ayrıldı. Sao Paolo’da konuk ettikleri Hellas Verona ile 1-1 berabere kaldılar.