Venezia Roma İddaa Tahmini 07.11.2021

İtalya Serie A’da alt sıralarda yer alan Venezia iç sahada, Roma karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 14.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Venezia ve Roma arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Venezia kazanır 6.00, beraberlik 4.50, Roma kazanır ise 1.53 olarak açıklanmış.

Venezia Sürpriz Peşinde

Venezia, ligin vasat takımlarından biri diyebiliriz. Serie A’da bu sezon sadece 2 galibiyetleri var. Geçtiğimiz hafta Genoa deplasmanına konuk olan Venezia, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Bir önceki hafta ise son sıradaki Salernitana’ya 2-1 kaybederek büyük hayal kırıklığı yarattılar. Serie A’da oynadığı son 3 maçtan galibiyet çıkartamayan Paolo Zanetti’nin ekibi, bu hafta Roma’yı konuk edecek. Maç öncesinde Venezia’da Luca Lezzerini ve Antonio Vacca’nın sakatlıkları bulunuyor.

Roma’da Hedef Galibiyet

Roma, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Milan’a 2-1 kaybetti. Jose Mourinho’nun öğrencileri, bu sezon Serie A’da 4. Mağlubiyetini yaşamış oldu. Milan karşısında Roma’nın tek golü, El Shaarawy’den geldi ama yeterli olmadı. Hafta içi ise Konferans Ligi’nde Bodo Glimt’i konuk eden Roma, rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Son haftalarda Serie A’da önemli puan kayıpları yaşadılar. Bu hafta ise Venezia deplsamanında favoriler ve kazanmaları bekleniyor. Maç öncesinde Roma’da Spinazzola ve Smalling’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Venezia – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Gianluca Aureliano. Mücadele Pierluigi Penzo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Venezia takımında Ala-Myllymaki ve Vacca sakat. Roma cephesinde ise Pellegrini, Smalling ve Spinazzola’nın sakatlığı bulunuyor.

Venezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Niki Maenpaa, Molinaro, Caldara, Ebuehi, Ceccaroni, Heymans, Antonio Domen Crnigoj, Peretz, Di Mariano, Mazzocchi, Forte

Roma’nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Roger, Susperreguy, Mancini, Cristante, El Shaarawy, Veretout, Nicolo Zaniolo, Mkhitaryan, Tammy Abraham

İddaa Tahmini

Roma’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Geçen hafta alınan Milan yenilgisini, bu hafta Venezia deplasmanında telafi ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.36

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.53

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Venezia, sürpriz bir galibiyet aldı. İki takımda öne geçmeyi başardı son sözü Venezia söyledi. İç sahada Roma’yı 3-2 mağlup ettiler.