Sampdoria Bologna İddaa Tahmini 07.11.2021

İtalya Serie A’da üst üste 3 maçtır kazanamayan Sampdoria evinde, Bologna ile karşılaşacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Liverpool ile Chelsea arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranları incelediğimizde ev sahibi Liverpool galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.40, konuk ekip Chelsea galibiyetine 2.90 oran belirlenmiş durumda

Sampdoria 3 Maçtır Kazanamıyor

Sampdoria, son 2 maçtan puan çıkartamadı. 2 hafta önce iç sahada Atalanta’yı konuk eden Sampdoria, rakibine 3-1 kaybetti. Geçtiğimiz hafta ise Torino deplasmanında 3-0 kaybettiler. Üst üste 3 maçtı galibiyet alamayan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, 16. Sıraya kadar geriledi. Düşme hattındaki Genoa ile eşit puana sahipler. Bu hafta Bologna’yı konuk edecek Sampdoria’da Adrien Silva kart cezalısı.

Bologna’dan 3 Puan

Bologna, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Cagliari’yi 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Serie A’da 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Bologna, bu sezon 4. Galibiyetini elde etti ve 11. Sıraya yükseldi. Serie A’da bu sezon 5 deplasman maçına çıkan Bologna’nın henüz galibiyeti bulunmuyor. Bu hafta Sampdoria’ya konuk olacak Bologna’da Kevin Bonifazi ve Kingsley Michael’in sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Sampdoria – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Gianluca Manganiello. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sampdoria takımında Silva kart cezalısı. Damsgaard, Verre ve Vieira sakat. Bologna cephesinde ise Bonifazi ve Michael’in sakatlığı bulunuyor.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Bereszynski, Augello, Colley, Yoshida, Mehdi Leris, Thorsby, Ekdal, Candreva, Torregrossa, Quagliarella

Bologna’nın ilk 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Nicolas Dominguez, Mitchell Dijks, De Silvestri, Aaron Hickey, Santander, Svanberg, Barrow, Roberto Marko Arnautovic, Vignato, Orsolini

İddaa Tahmini

Sampdoria, son 3 maçtan galibiyet çıkartamadı. Bologna, geçen hafta aldığı galibiyet ile biraz olsun moral buldu. Formsuz Sampdoria karşısında puan alacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.35

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna, haftayı 3 puan ile kapattı. Sampdoria deplasmanında 2-1 kazandılar ve milli araya moralli girdiler.