Udinese Sassuolo İddaa Tahmini 07.11.2021

İtalya Serie A’da üst üste 8 maçtır kazanamayan Udinese evinde, Sassuolo’yu konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Udinese ve Sassuolo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Udinese kazanır 2.35, beraberlik 3.60, Sassuolo kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış. 

Udinese 8 Maçtır Kazanamıyor 

Udinese’nin galibiyet hasreti devam ediyor. İtalya Serie A’da geçtiğimiz hafta İnter deplasmanına konuk olan Udinese, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Sezona iyi bir giriş yaptılar ama 4. Haftadan itibaren galibiyet almayan bir Udinese izliyoruz. Spezia deplasmanında alınan galibiyetin ardından2 tam 8 maçtır galibiyete hasretler. Bu hafta Sassuolo’yu u konuk edecek Udinese’de Ignacio Pussetto’nun sakatlığı bulunuyor.

Sassuolo Deplasmanda Atıyor 

Sassuolo, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Empoli’ye 2-1 kaybettiler. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, 3 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Bu sezon deplasmanda oynadığı tüm maçlarda gol bulmayı başaran bir Sassuolo var. Üstelik Sassuolo’nun Serie A’da oynadığı son 5 maçının da karşılıklı gollerle bittiğini belirtelim. Maç öncesinde Sassuolo’da Maxime Lopez kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Udinese – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Federico Dionisi. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında Pussetto sakat. Sassuolo cephesinde ise Lopez’in kart cezası bulunuyor.

Udinese’nin ilk 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Nuytinck, Samir, Becao, Zeegelaar, Molina, Makengo, Walace, Tolgay Arslan, Pereyra, Forestieri

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Rogerio, Ferrari, Chiriches, Toljan, Djuricic, Junior Traore, Boga, Frattesi, Caputo, Raspadori

İddaa Tahmini

Sassuolo’nun son haftalarda maçları gollü geçiyor. Bu sezon deplasmanda oynadıkları tüm maçlarda da gol atmayı başardılar. Yine gollü bir maç izleriz. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Udinese, haftayı galibiyet ile kapattı. Serie A’da 8 maç aradan sonra kazanmayı başaran Udinese, Sassuolo’yu 3-2 ile geçti.