Günün İddaa Kuponu 14.11.2021

14 Kasım Pazar günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

İspanya – İsveç: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; İspanya, grupta üst üste 3 maçtır kazanıyor. 3 gün önce Yunanistan deplasmanına konuk olan Luis Enrique’nin öğrencileri, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Lider İsveç’in mağlup olmasıyla birlikte 3 puana ulaşan İspanya, grupta tekrardan liderliği ele geçirdi. Grubun son maçında ise bugün İsveç ile karşılaşacaklar. İspanya’nın alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikte gruptan lider olarak çıkacağını belirtelim. Son 3 maçından da galibiyet ile ayrılan İspanya’nın İsveç karşısında da kazanması bekleniyor. İsveç’te moraller bozuk. 3 gün önce Gürcistan deplasmanına konuk olan Janne Andersson’un ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Farklı kazanmaları beklenen maçtan puansız dönen İsveç, liderliği İspanya’ya kaptırmış oldu. Grupta 2. Mağlubiyetini alan İsveç, 15 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Lider İspanya’nın 1 puan gerisindeler ve bugün İspanya’ya konuk olacaklar. İsveç’in gruptan lider çıkabilmesi adına, kazanmaktan başka çaresi yok. İspanya’dan galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri İsveç’i mağlup ederler ve grubu lider noktalarlar.

Yunanistan – Kosova: H1, 2.70 (iddaa) – 2.95 (Bets10) ; Yunanistan, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği İspanya karşısında puan alamadı. Rakibine 1-0 kaybeden Yunanistan, 3. Sıradaki yerini korudu ve grupta iddiası kalmadı. İspanya’ya 1-0 kaybettiler ve grupta 2. Mağlubiyetini yaşadılar. 9 puan ile 3. Sırada yer alan Yunanistan, ilk 5 maçta mağlubiyet yaşamamıştı ama son 2 maçtan da puan çıkartamadılar. Hal böyle olunca gruptan çıkma şansları da kalmamış oldu. Kosova’nın grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. Oynadıkları 7 karşılaşmada sadece 4 puan toplayabilen Kosova, son sırada yer alıyor. Tek galibiyetini Gürcistan karşısında alan Kosova, Ekim ayında oynadığı 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. İsveç’e 3-0, Gürcistan’a ise 2-1 kaybettiler. Grupta son sırada yer almayı garantileyen Kosova, son 4 maçından ise sadece 1 puan çıkartabildi. Bu hafta konuk olacakları Yunanistan deplasmanında da işleri zor. İki takımında hiçbir iddiası yok ama arada kalite farkı var. Yunanistan’ın rahat kazanması gereken bir maç.

Toplam İddaa Oranı: 3.42

Bets10 Bahis Oranı: 4.13