Monaco – Lille İddaa Tahmini 19.11.2021

Fransa Ligue 1‘de 14. haftanın açılışı dev bir derbiyle yapılacak. 19 Kasım Cuma günü İddaa fikstüründe yer alan mücadelede, Monaco‘nun rakibi Lille. Türkiye saati ile 23:00‘te başlama düdüğü çalınacak olan maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Monaco galibiyetine 2.12, beraberliğe 3.50, Lille galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.02, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor.

Monaco’da İşler Yolunda Gitmiyor

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezonu ilk 3 içerisinde tamamlayan Monaco, Niko Kovac ile son haftaya kadar şampiyonluk yarışında kalmayı başarırken, yeni sezonda şampiyonluğun önemli adayları arasında yer aldı. Ancak ev sahibi 13 haftalık performansıyla hayal kırıklığı yarattı. 13 haftadan sadece 18 puan toplayabilen Monaco, 11. sıraya kadar gerilerken, liderin 16 puan gerisine düştü. Son 2 haftada rakip fileleri havalandırmayı başaramayan ev sahibi, önce alt sıralardaki Brest’e 2-0 kaybetti, ardından Reims ile 0-0 berabere kaldı. 4 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Monaco, son 4 haftadan sadece 4 puan çıkarmayı başarabildi.

Lille Zor Günler Geçiriyor

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille, yeni sezonda zor günler geçirmeye devam ediyor. Göreve yeni gelen Jocelyn Gourvennec’in 13 haftalık performans grafiği büyük eleştiri toplarken, Milli ara öncesi son 4 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Lille, 16 puanda kalarak 12. sıraya kadar geriledi. Liderin 18 puan gerisine düşen konuk ekip, son olarak evinde Angers’i konuk ederken, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Zor günlerden çıkış bileti arayan Lille, Milli ara dönüşü Monaco derbisinden galip çıkarak toparlanmak istiyor. Geçtiğimiz sezon Ligue 1’in en iyi savunma performansıyla zafere ulaşan Lille, 38 haftada sadece 23 gol yerken, bu sezon 13 haftada tam 19 gol yedi.

Maç Bilgileri

Monaco – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi W. Delajod. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Fabregas ve Matazo sakat. Majecki kadroda yer almıyor. Lille cephesinde ise Onana kart cezalısı. Botman ve Jardim’in sakatlığı bulunuyor.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maripan, Aguilar, Jakobs, Badiashile, Golovin, Fofana, Diop, Tchouameni, Ben Yedder, Gelson Martins.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Zeki Çelik, Mandava, Djalo, Fonte, Bamba, Andre, Sanches, David, Burak Yılmaz, Ikone.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu derbi mücadelesinde, Milli ara dönüşü toparlanmak isteyen Monaco ve Lille’in, 90 dakika sonunda bulacağı gollerle 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.72

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 2.02

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol, 1 kırmızı karta sahne olan karşılaşmadan kazanan çıkmadı. Monaco evinde haftayı 10 kişi tamamlarken, iki ezeli rakip bu zorlu mücadelede 1’er puana razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.