Galatasaray Fenerbahçe Bahis Tahmini 21.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de derbi heyecanı yaşanacak. 21 Kasım Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler’in yöneteceğini de belirtelim.

Galatasaray ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Galatasaray galibiyetinin 2.22, beraberlik tercihinin 3.55, Fenerbahçe galibiyetinin ise 3.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Galatasaray Derbide Galibiyet Peşinde

Galatasaray, milli maç arasından önceki haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Mostafa Mohamed’in golüyle 1 puanı kurtaran Galatasaray, zirve takibini sürdürüyor. Süper Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada sadece Beşiktaş derbisinde kaybeden Galatasaray, bu hafta ise Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. NEF Stadı’nda oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Fatih Terim’in ekibi, bu hafta derbide favori olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Galatasaray’da Sacha Boey ve Arda Turan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe’nin İşi Zor

Fenerbahçe’de işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe, milli araya da puan kayıpları ile girdi. Kadıköy’de konuk ettikleri Kayserispor ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Vitor Pereira’nın öğrencileri, son 4 maçından galibiyet çıkartamadı ve bu süreçte 1 puan alabildi. Lider Trabzonspor’un 10 puan gerisine düşen Fenerbahçe’nin gösterdiği performans ve oynatılan oyunda taraftarlar tarafından büyük tepki çekiyor. Süper Lig’in en kaliteli hücum hattına sahip olan Fenerbahçe’nin bu kaliteden verim alamaması son derece düşündürücü. Bu hafta derbide Galatasaray’a konuk olacak Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Sacha Boey ve Arda Turan’ın sakatlıkları devam ediyor. Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Deandre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci, Dimitris Pelkas, Mesut Özil Mergim Berisha

İddaa Tahmini

Galatasaray, derbinin favorisi. Fenerbahçe, son 4 maçından galibiyet çıkartamadı. Son haftalarda düşüş yaşıyorlar. Galatasaray, taraftarı önünde 3 puana uzanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, çok önemli bir galibiyet aldı. Galatasaray’ı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanı aldılar. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren goller Mesut ve Crespo’dan geldi.