Galatasaray – Fenerbahçe İddaa Tahmini 21.11.2021

21 Kasım Pazar günü İstanbul’da, Avrupa ve Asya kıtasını bileştiren harika bir derbi bizleri bekliyor. Türkiye Süper Ligi‘nin 13. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe‘yi evinde ağırlayacak. İki takımın 394. randevusu Türkiye saati ile 19:00‘da, Nef Stadı’nda sahne alırken, beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10 dev derbide, Galatasaray galibiyetine 2.22, beraberliğe 3.55, Fenerbahçe galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerini incelediğimizde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.98 olarak verilmiş.

Galatasaray Derbiye Odaklandı

Galatasaray, Fenerbahçe derbisiyle taraftarına kavuşuyor. Pandemi döneminin ardından Sarı Kırmızılılar ilk kez tam kapasiteyle seyirci karşısına çıkacak. Derbi mücadelesi Fatih Terim ve öğrencileri için 3 puandan fazlasını ifade ediyor. UEFA Avrupa Ligi E Grubu’na damgasını vuran Galatasaray, Süper Lig sahnesinde ise bir türlü zirve yarışına dahil olamadı. Milli ara öncesi Karagümrük deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen ev sahibi, bu sonuçla birlikte lider Trabzonspor’un tam 9 puan gerisine düştü. Marcao’nun geri dönüşüyle birlikte Galatasaray’ın iki kulvarda birden yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz. Ev sahibi ligde son 6 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Bu süreçte tek mağlubiyet Beşiktaş derbisinde geldi. Fatih Terim’in öğrencileri bu derbide kazanmayı planlıyor.

Fenerbahçe Kabusu Bitirmek İstiyor

Türkiye Süper Ligi’nde zor günler geçiren Fenerbahçe için Galatasaray derbisi çıkış bileti olabilir. İlk 8 haftadan Vitor Pereira’nın 3’lü savunma sistemiyle lider çıkmayı başaran Fenerbahçe, Milli ara dönüşü Trabzonspor mağlubiyetiyle düşüşe geçerken, son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarınca, liderin 10 puan gerisine düştü. Bu süreçte puan kayıplarının yanında gelen sakatlık haberleri Sarı Lacivertliler için son 4 haftanın tam anlamıyla kabussa dönüşmesine neden oldu. Altay, Valencia ve Gustavo uzun süreli sakatlıklar yaşarken, son hafta Kayserispor karşısında 2-0 geriden gelerek alınan 2-2’lik  beraberlik Fenerbahçe için puan tablosunda önemli bir kayıp olsa da, verilen reaksiyon lig genelinde geri dönüş için oldukça önemliydi. Tüm rotasını derbi galibiyetine çeviren Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ben de varım demek istiyorsa, ezeli rakibini deplasmanda mağlup etmek zorunda.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak. .

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Sacha Boey, Arda Turan ve Omar sakat. Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Valencia ve Gustavo sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Galatasaray'ın İlk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Berkan Kutlu, Halil Dervişoğlu, Mostafa Mohamed.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan, Mesut Özil Mergim Berisha.

13. hafta oynanacak derbi mücadelesi, iki takımında şampiyonluk yarışına girmesi için çok büyük önem arz ediyor. Hata yapma lüksünü haftalar öncesinden kaybeden ve zirveden adım adım uzaklaşan Galatasaray, taraftarı önünde hata yapmayacak ve 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev derbide kazanan Fenerbahçe oldu. Sarı Lacivertliler zorlu deplasmanda 1-0 geriden gelerek, Mesut Özil ve Crespo’nun golleriyle galibiyete uzandı.