Lille – Salzburg İddaa Tahmini 23.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu‘nun lideri Salzburg, 23 Kasım Salı akşamı Lille deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 23:00‘te başlama düdüğü çalınacak 5. hafta mücadelesi, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Pierre Mauroy Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Lille galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.35, Salzburg galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda.

Lille Zor Günler Geçiriyor

Lille cephesinde Ligue 1’de sergilenen kötü futbol, göreve sezon başında gelen teknik adam Jocelyn Gourvennec’in tahtını sallıyor. Fransa Ligue 1’de tam 5 haftadır puan kaybeden ev sahibi, son şampiyon unvanına yakışmayan bir performans grafiği ortaya koydu. 12. sıraya kadar gerileyen Lille, Galtier’in yokluğunda bocaladı. Ev sahibi Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirirken, teselliyi son maçta Sevilla’yı mağlup ederek buldu ve 2. sıraya yükseldi. Zor günler geçiren Lille, lider Salzburg’u evinde ağırlayacak.

Salzburg 16 Maç Sonra Mağlup

Salzburg, Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun 4. haftasında konuk olduğu Wolfsburg deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönerken, bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Konuk ekip Wolfsburg maçına kadar iki kulvarda birden namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Matthias Jaissle ve öğrencileri, Avusturya Bundesliga’nın namağlup lideri 15 haftadan 12 galibiyet, 3 beraberlikle çıkmayı başarırken, en yakın rakibinin 15 puan üzerinde lider olarak son 7 haftaya giriyor. Grupta ise son hafta alınan mağlubiyete rağmen liderliğini sürdüren Salzburg, Şampiyonlar Ligi’nde tekrar yükselişe geçmek istiyor.

Maç Bilgileri

Lille – Salzburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Anthony Taylor. Mücadele Pierre-Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Botman, Ikone, Andre, Bamba, Botman, Gudmundsson, Jardim ve Sanches sakat. Salzburg cephesinde Junuzovic, Okoh ve Vallci sakat.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Djalo, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Angel Gomes, Yusuf Yazıcı, Jonathan David, Burak Yılmaz.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Andreas Ulmer, Bernardo, Daouda Guindo, Brendan Aaronson, Nicolas Seiwald, Mohamed Camara, Luka Susic, Rasmus Nissen, Karim Adeyemi, Adamu.

Avusturya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun lideri Salzburg, iki kulvardaki performansıyla güven verdi. Konuk ekip zor günler geçiren Lille deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.50

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.95

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: David attı, Lille taraftarı önünde kazandı. Ev sahibi Ligue 1 sahnesinde zor günler geçirirken, teselliyi Şampiyonlar Ligi galibiyetiyle buldu.