Chelsea Juventus İddaa Tahmini 23.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubunda liderliğini sürdüren Juventus deplasmanda, Chelsea’ye konuk olacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Chelsea Juventus arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Chelsea kazanır 1.72, beraberlik 3.95, Juventus kazanır ise 5.25 olarak açıklanmış.

Chelsea’ye 1 Puan Yetiyor

Chelsea’nin gruptan çıkma umutları devam ediyor. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet alan Maviler, topladığı 9 puan ile 2. Sırada bulunuyor. Grupta tek mağlubiyetini Juventus deplasmanında alan Chelsea, bu hafta Juventus’u konuk edecek. En yakın takipçisi Zenit ile aralarında 6 puanlık fark ve Chelsea’nin bugün Juventus karşısında alacağı 1 puan, gruptan çıkmaları için yeterli olacak. Hafta sonu ise Premier Lig’de Leicester City’i 3-0 ile geçen Chelsea’de moraller yerinde.

Juventus Lider Konumda

Juventus, grupta liderliğini sürdürüyor. Oynadığı 4 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başaran Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, gruptan çıkmayı garantiledi. Chelsea’ye karşı oynadıkları ilk maçtan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Son haftalarda Serie A’da toparlanma sinyalleri veren Juventus, son 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı. Fiorentina’yı 1-0, Lazio’yu ise deplasmanda 2-0 ile geçtiler. Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’ye konuk olacak Juventus’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Chelsea – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN Platformunda saat 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Chelsea’nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Chalobah, Thiago Silva, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Kovacic, Mason Mount, Timo Werner, Romelu Lukaku

Juventus'un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Alex Sandro, Danilo, De Ligt, Rugani, McKennie, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Locatelli, Alvaro Morata, Kulusevski

İddaa Tahmini

Chelsea’nin kazanacağını düşünüyorum. Juventus’a ilk maçta 1-0 kaybettiler ama bu kez senaryo daha farklı olur. Maviler, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, net bir galibiyet aldı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Juventus’u 4-0 ile geçmeyi başardılar.