Rennes Vitesse İddaa Tahmini 25.11.2021

UEFA Konferans Ligi G Grubu 5. Maçında Rennes evinde, Vitesse’yi konuk edecek. Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak ve mücadeleyi Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek.

Rennes ile Vitesse takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Rennes galibiyetine 1.45, beraberlik tercihine 4.50, Vitesse galibiyetine ise 7.00 verildiğini görüyoruz.

Rennes Favori Taraf

Bruno Genesio’nun öğrencileri, Konferans Ligi grubunda liderliğini sürdürüyor. 3 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Mura’yı tek golle 1-0 mağlup ettiler ve liderliğini devam ettirdiler. 4 maçta 10 puan toplayan Rennes, Fransa Ligue 1’de de son haftalarda çok formda. Geçtiğimiz hafta sonu konuk ettikleri Montpellier’i 2-0 mağlup ettiler. Lider PSG’nin takibini sürdürüyorlar ve 3. Sıradalar. Son 8 maçından mağlubiyet almadan ayrılan Rennes, bu hafta Konferans Ligi’nde Vitesse’yi konuk edecek.

Vitesse Sürpriz Peşinde

Vitesse, grupta 3. Sırada yer alıyor. Oynadıkları 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Vitesse, topladığı 6 puan ile 3. Sırada. Bugün karşılaşacakları Rennes’in 4, 2. Sıradaki Tottenham’ın ise 1 puan gerisindeler. Hollanda Eredivisie’de ise geçtiğimiz hafta PSV deplasmanına konuk olan Thomas Letsch’in ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta Konferans Ligi’nde Rennes’e konuk olacak Vitesse’de Markus Schubert ve Danilho Doekhi’nin kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Maç Bilgileri

Rennes – Vitesse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Vitesse’de Markus Schubert ve Danilho Doekhi’nin kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Rennes’in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Adrien Truffert, Aguerd, Meling, Traore, Camavinga, Borigeaud, Tait, Ugochukwu, Abline, Kamal Sulemana

Vitesse'nin ilk 11’i Belli mi?

Vitesse’nin muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Danilho Doekhi, Tomas Hajek, Riechedly Bazoer, Daan Huisman, Enrico Hernandez, Sondre Tronstad, Maximilian Wittek, Eli Dasa, Lois Openda, Oussama Tannane

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Vitesse’nin kazanmaya ihtiyacı var. İlk maçı Rennes 2-1 kazanmıştı. Yine benzer bir maç olur. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Her iki takımında gol bulmasını bekliyordum. 6 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Gol var tercihimiz, çok rahat kazandı.