Mura Tottenham İddaa Tahmini 25.11.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 5. Maçında Tottenham deplasmanda, Mura’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak. Mücadeleyi Portekizli hakem Antonio Nobre yönetecek.

Mura Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Mura kazanır 19.00, beraberlik 6.50, Tottenham kazanır ise 1.17 olarak açıklanmış.

Mura Son Sırada

Mura, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Hatta Konferans Ligi’nin en zayıf takımlarından biri olduklarını belirtelim. Oynadıkları 4 karşılaşmada da puan almayı başaramayan Slovenya temsilcisi, 3 hafta önce konuk olduğu Rennes deplasmanında 1-0 kaybetmişti. Puansız olarak son sırada yer lan Ante Simundza’nın ekibi, bu hafta Tottenham’ı konuk edecek. Grupta oynadıkları ilk maçta Tottenham’a deplasmanda 5-1 kaybetmişlerdi.

Tottenham Net Favori

Tottenham, son maçlarda toparlanma sinyalleri vermeye başladı. Geçtiğimiz hafta Premier Lig’de konuk ettikleri Leeds United’ı 2-1 ile geçtiler. Konferans Ligi’nde is son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Tottenham, Conte yönetiminde çıktığı 4 resmi maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Grupta oynadıkları 4 maçta 7 puanları var ve 2. Sırada yer alıyorlar. Bu hafta konuk olacakları Mura deplasmanında maçın net favorisiler. Maç öncesinde Tottenham’da Cristian Romero’nun sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Mura – TottenhamMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Fazanerija Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Cristian Romero’nun sakatlığı sürüyor.

Mura’nın ilk 11’i Belli mi?

Mura’nın muhtemel kadrosu: Matko Obradovic, Kous, Karnicnik, Strum, Marusko, Kouter, Horvat, Gorenc, Klepac, Cipot, Bobicanec.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Dele Alli, Lucas Moura, Oliver Skipp, Heung Min Son, Hary Kane

İddaa Tahmini

Tottenham’ın farklı bir galibiyet almasını bekliyorum. İlk maçta 6 gol çıkmıştı. Kane önderliğinde Tottenham, farklı bir galibiyet alır. En az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.38

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mura, gecenin sürprizine imza attı. Tottenham’ı 2-1 ile geçmeyi başaran Mura, grupta ilk galibiyetini elde etti.