Freiburg – Bochum İddaa Tahmini 27.11.2021

Freiburg, 27 Kasım Cumartesi akşamı Bochum deplasmanına konuk olacak. Almanya Bundesliga‘da 13. hafa mücadelesi, Türkiye saati ile 17:30‘da başlarken, beIN SPORTS MAX HD 2 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Bochum galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.30, Freiburg galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Bochum Deplasmanda Etkisiz Kaldı

Geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Bochum, 90 dakika boyunca etkisiz kalırken, henüz 3. dakikada yenilen gol ev sahibini mağlubiyete sürükledi. Yenilen golde kaleci Riemann’ın büyük hatası vardı. Maç boyunca sadece uzaktan şutlarla gol girişiminde bulunan Bochum, Milli aradan kötü bir geri dönüş yaptı. Milli ara öncesi Hoffenheim’ı  2-0 mağlup ederek düşme potasından uzaklaşan ev sahibi, son hafta aldığı mağlubiyetle tekrar küme düşme potasına yakınlaştı. 13 haftalık fikstürden sadece 4 galibiyet çıkarabilen Bochum, yeni yükseldiği Bundesliga’da galibiyet adına zorlanıyor.

Freiburg Düşüşe Geçti

Almanya Bundesliga’da 10 maçlık yenilmezlik serisini lider Bayern Münih deplasmanında kaybeden Freiburg, mağlubiyetlerine geçtiğimiz hafta Frankfurt karşısında devam etti ve ezeli rakibine taraftarı önünde 2-0’lık skorla teslim oldu. Bildiğimiz gibi Bundesliga’da ilk 10 haftada mağlup olmayan tek takım konuk ekip Freiburg olmuştu. Christian Streich’in öğrencileri, Milli ara öncesi düşüşe geçerken, Milli ara dönüşü düşüşünü sürdürdü. 12 hafta sonunda kalesinde 11 gole engel olamayan Freiburg, 2 haftadır mağlup olsa da, ligin en iyi savunma performansını koruyor. Zirve yarışının iddialı takımları arasında yer alan ve lider ile arasında 6 puan fark bulunan Freiburg, puan farkının açılmasını engellemek ve alacağı deplasman galibiyetiyle 3. sıradaki yerini korumak istiyor.

Maç Bilgileri

Bochum – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 2 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum cephesinde Blum, Grave, Holtmann, Tesche, Decarli, Zoller’in sakatlığı bulunuyor. Freiburg takımında ise Petersen ve Schmid sakat. 

Bochum’un ilk 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Lambropoulos, Bella-Kotchap, Soares, Losilla, Chibsah, Eduard Löwen, Rexhbecaj, Osterhage, Ganvoula, Takuma Asano.

Freiburg’un ilk 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Manuel Gulde, Günter, Dominique Heintz, Keitel, Yeong, Eggestein, Grifo, Höler.

Freiburg son 2 haftadan mağlup ayrılsa da, ilk 10 haftadaki performans grafiği ve savunma hattındaki başarısıyla güven veriyor. Konuk ekip deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.95

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede kazanan ev sahibi Bochum oldu. Konuk ekip Freiburg düşüşünü sürdürdü ve üst üste 3. yenilgisini aldı.