Hertha Berlin – Augsburg İddaa Tahmini 27.11.2021

27 Kasım Cumartesi günü Almanya Bundesliga fikstüründe 13. hafta mücadeleleri bizleri beklerken, Türkiye saati ile 17:30‘da, Hertha Berlin ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet tek maç tahminleri ve canlı bahi seçeneklerine açtığı mücadelede, Hertha Berlin galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.25, Augsburg galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda.

Hertha Berlin Alt Sıralardan Kurtulamadı

Geçtiğimiz hafta Milli ara dönüşünde Union Berlin deplasmanına konuk olan Hertha Berlin cephesinde mücadeleye savunmadaki bireysel hatalar damga vurdu. Maçın hemen başında Marton Dardai’nin büyük hatasıyla 1-0 geriye düşen ev sahibi, geri kalan dakikalarda da hatalarına devam ederken, mücadele 2-0’lık mağlubiyetle sonuçlandı. Hertha Berlin çok daha ağır bir mağlubiyet alabilecek hatalara imza attı. Son 3 haftadan1 puan çıkarabilen ev sahibi, 3 haftalık periyotta tam 5 gol yedi. Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Pal Dardai’nin öğrencileri, yoluna düşme potasından 3 puan uzaklıkta devam ederken, savunma zafiyetleri ev sahibinde güven vermiyor.

Augsburg Haftaya Damga Vurdu

Augsburg, Almanya Bundesliga sahnesine Milli aradan en iyi geri dönüşlerden birine imza attı. Lider Bayern Münih’i evinde konuk eden Markus Weinzierl’in öğrencileri, düşme potasının içerisinde haftaya çıkarken, ligin en formda takımı karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle birlikte haftaya damgasını vurdu. Pedersen ve Hahn’ın golleriyle kazanan Augsburg, Lewandowski’ye ise sadece 1 gol şansı verirken, savunma hattında da büyük bir başarı gösterdi. Düşme potasından kurtulan konuk ekip, harika galibiyetin ardından yükselişini sürdürmek istiyor. 12 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 beraberlikle 12 puan toplayan Augsburg, kendisinin 1 puan üzerinde yer alan Herhta Berlin ile karşılaşacak.

Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin cephesinde Boyata kart cezalısı. Darida ve Klunter sakat. Augsburg takımında Vargas, Oxford, Civeja, Finnbogason, Iago, Sarenren-Bazee, Strobl ve Uduokhai sakat.

Hertha Berlin’in ilk 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Zeefuik, Mittelstadt, Niklas Stark, Pekarik, Suat Sardar, Boateng, Ascacibar, Tousart, Cunha, Jastrzembski.

Augsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Pedersen, Gumny, Gouweleeuw, Noah Joel, Caligiuri, Andre Hahn, Maier, Finnbogason, Cordova, Andi Zeqiri.

Almanya Bundesliga’da ilk 12 hafta sona ererken, zayıf halkalar arasında yer alan Hertha Berlin ile Augsburg, kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyor. Savunmada etkisiz kalan iki takımında birbirlerine gol atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, iki takımda galibiyet adına yeterli olamadı. Taraflar 1’er golle 1’er puana razı geldi.