Köln – Mönchnegladbach İddaa Tahmini 27.11.2021

Almanya Bundesliga‘nın 12. sırasında yer alan Köln, 27 Kasım Perşembe akşamı evinde 9. sırada yer alan Mönchnegladbach‘ı konuk edecek. Karşılaşma Türkiye saati ile 17:30’da, beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Köln galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.75, Mönchengladbach galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.50, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 2.02 oran veriyor.

Köln 5 Haftadır Puan Kaybediyor

Köln, Almanya Bundesliga sahnesinde son 5 haftayı puan kayıpları içerisinde geçirdi. Steffen Baumgart’ın öğrencileri ilk 12 haftada sadece 3 mağlubiyet alsa da, 6 beraberlik ev sahibinin üst sıralardan uzaklaşmasına neden oldu. Son 5 haftadan 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Köln, son olarak geçtiğimiz hafta konuk olduğu Mainz deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Toplamda 3 galibiyeti bulunan Köln, galibiyetlerin tamamını taraftarı önünde aldı. İç sahada Hertha Berlin, Bochum ve Fürth’ü mağlup etmeyi başarabilen ev sahibi, bu hafta Mönchengladbach karşısında bir iç saha galibiyetine daha imza atmak istiyor.

Mönchengladbach Yükselişe Geçti

Mönchengladbach, Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Greuther Fürth’ü 4-0 mağlup etmeyi başardı ve Milli aradan iyi bir geri dönüş yaptı. Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan konuk ekip, hücum hattında oldukça iyi bir sınav verirken, savunma hattında da hatasız bir maç çıkarttı. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Mönchengladbach, teknik adam değişikliğiyle başladığı sezonda üst üste puan kayıpları yaşasa da, Adi Hütter etkisini son haftalarda göstermeye başladı. 9. sırada yer alan konuk ekip, henüz ilk 5 hedefine ulaşabilmiş değil. Yükselişini sürdürmek isteyen Gladbach, Köln deplasmanına formda ve moralli çıkacak.

Maç Bilgileri

Köln – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln cephesinde Horn ve Hauptmann’un sakatlığı bulunuyor. Mönchengladbach takımında Beyer, Doucoure, Jantschke, Kramer, Embolo ve Elvedi sakat.

Köln’nün ilk 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Benno Schmitz, Jorge Mere, Czichos, Hector, Florian Kainz, Ljubicic, Ondrej Duda, Tim Lemperle, Sebastian Andersson, Modeste.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Bensebaini, Matthias Ginter, Kouadio Kone, Scally, Neuhaus, Wolf, Laszlo Benes, Hermann, Stindl, Alassane Plea.

Rakibinden çok daha formda olan Mönchengladbach, Almanya Bundesliga’da iyi bir seri yakalarken, bu seriyi kaybetmeyecek ve Köln deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.02

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln evinde attığı 4 gol ve aldığı galibiyetle, haftanın en sürpriz sonuçlarından birine imza attı. Mönchengladbach deplasman performansıyla sınıfta kaldı.