Burnley Tottenham İddaa Tahmini 28.11.2021

İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan Tottenham bu hafta deplasmanda, Burnley’in konuğu olacak. 17.00’de start alacak mücadele S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Burnley ile Tottenham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Burnley galibiyetine 3.60, beraberlik tercihine 3.65, Tottenham galibiyetine ise 2.08 verildiğini görüyoruz.

Burnley Düşme Hattında

Burnley, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Crystal Palace ile 3-3 berabere kaldılar. Gol düellosuna sahne olan maçta kazanan çıkmadı. Burnley’in böylesine gollü maçlar çıkartmasına pek alışık değiliz. Premier Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamayan Sean Dyche’ın öğrencileri, bu 4 maçlık süreçte 6 puan topladı ve biraz olsun umut verdi. Bu sezon Premir Lig’de sadece 1 galibiyet alabilen Burnley, topladığı 9 puan ile düşme hattında yer alıyor. Maç önesinde Burnley’de Ashley Barnes’ın sakatlığı bulunuyor. Ashley Westwood ve James Tarkowski ise kart cezalısı.

Tottenham’da Hedef Üst Sıralar

Tottenham, hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Konuk oldukları Mura deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Gruptan çıkma şansları ise son maça kaldı. Premier Lig’de ise geçen hafta Londra’da Leeds United’ı konuk eden Antonio Conte’nin öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Antonio Conte yönetiminde çıktıkları 2 karşılaşmada 4 puan toplamayı başardılar. Premier Lig’de 7. Sırada yer alan Tottenham, bu hafta Burnley deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Tottenham’da Cristian Romero ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Burnley – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Ashley Barnes’ın sakatlığı bulunuyor. Ashley Westwood ve James Tarkowski ise kart cezalısı. Tottenham’da Cristian Romero ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları bulunuyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Dele Alli, Lucas Moura, Oliver Skipp, Heung Min Son, Hary Kane

İddaa Tahmini

Burnley, son 4 maçta mağlubiye yaşamadı ama bugün Tarkowski’nin olmayışı, Burnley adına önemli bir handikap. Tottenham’ı 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.77

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…