Chelsea Manchester United İddaa Tahmini 28.11.2021

İngiltere Premier Lig’de liderliğini sürdüren Chelsea bu hafta evinde, Manchester United ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 19.30’da S SPORT kanalından takip edebilirsiniz.

Chelsea ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.57, beraberlik 4.45, Manchester United kazanır ise 5.90 olarak açıklanmış.

Chelsea Liderliğini Sürdürüyor

Chelea’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Leicester City’e konuk olan Chelsea, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Werner ve Lukaku’nun yokluğunda önemli bir galibiyet elde eden Maviler, Premier Lig’de liderliğini sürdürüyor. Leicester City galibiyet ile milli maç arasından önceki hafta Burnley beraberliğini unutturan Chelsea, en yakın takipçisi Manchester City’nin 3 puan önünde lider konumda bulunuyor. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Juventus ile karşılaştılar ve rakibini 4-0 ile geçtiler. Thomas Tuchel yönetiminde, Chelsea’nin savunması da seviye atladı diyebiliriz. Bu hafta Manchester United ile karşılaşacak Chelsea’de Mateo Kovacic, Ben Chillwell ve Romelu Lukaku sakat olan isimler.

Manchester United Sürpriz Peşinde

Manchester United, geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Vicarage Road’da konuk oldukları Watford’a 4-1 kaybettiler. Sezon başından beri çok etkisiz bir performans gösteren Manchester United’da fatura, One Gunnar Solskjaer’e kesildi. Watford mağlubiyetinin ardından Solskjaer ile yollar ayrıldı. Göreve ise geçici olarak Michael Carrick getirildi. Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Kırmızı Şeytanlar, son oynadığı 7 lig maçında sadece Tottenham’a karşı kazanabilmişti. Hafta içi de Şampiyonlar Ligi’nde Villarreal’e konuk oldular ve sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan Manchester United, gruptan çıkmayı garantiledi. Bu hafta Manchester United’da Paul Pogba ve Raphael Varane sakat. Hary Maguire ise kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Chelsea – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Mateo Kovacic, Ben Chillwell ve Romelu Lukaku sakat olan isimler. Manchester United’da Paul Pogba ve Raphael Varane sakat. Hary Maguire ise kart cezalısı.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Hakim Ziyech, Mason Mount, Christian Pulusic, Hudson Odoi

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Alex Tuanzebe, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Chelsea’nin kazanmasını bekliyorum. Geçen hafta Leicester City’i çok rahat geçtiler. Moralsiz olan Manchester United karşısında da 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Lider Chelsea deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.