Günün İddaa Kuponu 28.11.2021

28 Kasım Pazar günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Manchester City – West Ham: H1, 1.65 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; Manchester City, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Everton’ı 3-0 ile geçmeyi başardılar. Özellikle Rodri’nin attığı gol, görülmeye değerdi. Premier Lig’de son 2 maçından galibiyet ile ayrılan Pep Guardiola’nın öğrencileri, lider Chelsea’nin takibini sürdürüyor. Bu hafta Etihad’da West Ham’ı konuk edecekler ve maçın favorisiler. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde PSG’yi konuk eden Manchester City, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1 mağlup etti ve gruptan çıkmayı garantiledi. Premier Lig’de bu hafta West Ham’ı ağırlayacak Manchester City’de Kevin De Bruyne Ferran Torres sakat olan isimler. West Ham’ın Premier Lig’de yakalamış olduğu 4 maçlık galibiyet serisi, geçtiğimiz hafta sonlandı. Konuk oldukları Wolverhampton deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Raul Jimenez’in golüne engel olamayan West Ham, sahadan puansız ayrıldı. 4 maçlık galibiyet serisi de sona eren David Moyes’un ekibi, bu hafta Etihad’da Manchester City’e konuk olacak. Son yıllarda Manchester City’e karşı şansı tutmayan West Ham, rakibi ile oynadığı son 10 karşılaşmadan galibiyet çıkartamadı. 2017 yılından beri rakibine üstünlük kuramıyorlar. Bu hafta Manchester City’e konuk olacak West Ham’da Angelo Ogbonna’nın sakatlığı bulunuyor. Manchester City’den farklı bir galibiyet beklentim var. Bu sezon Etihad’da kolay kolay gol yemiyorlar. West Ham, kolay lokma değil ama Etihad’da kazanan Manchester City olur.

Burnley – Tottenham: MS 2, 1.77 (iddaa) – 2.08 (Bets10) ; Burnley, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Crystal Palace ile 3-3 berabere kaldılar. Gol düellosuna sahne olan maçta kazanan çıkmadı. Burnley’in böylesine gollü maçlar çıkartmasına pek alışık değiliz. Premier Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamayan Sean Dyche’ın öğrencileri, bu 4 maçlık süreçte 6 puan topladı ve biraz olsun umut verdi. Bu sezon Premir Lig’de sadece 1 galibiyet alabilen Burnley, topladığı 9 puan ile düşme hattında yer alıyor. Maç önesinde Burnley’de Ashley Barnes’ın sakatlığı bulunuyor. Ashley Westwood ve James Tarkowski ise kart cezalısı. Tottenham, hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Konuk oldukları Mura deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Gruptan çıkma şansları ise son maça kaldı. Premier Lig’de ise geçen hafta Londra’da Leeds United’ı konuk eden Antonio Conte’nin öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Antonio Conte yönetiminde çıktıkları 2 karşılaşmada 4 puan toplamayı başardılar. Premier Lig’de 7. Sırada yer alan Tottenham, bu hafta Burnley deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Tottenham’da Cristian Romero ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları bulunuyor. Burnley, son 4 maçta mağlubiye yaşamadı ama bugün Tarkowski’nin olmayışı, Burnley adına önemli bir handikap. Tottenham’ı 3 puana yakın görüyorum.

Espanyol – Real Socieadad: MS 2, 2.10 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; Espanyol, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Camp Nou’da Barcelona’ya konuk olan Vicente Moreno’nun öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Derbiden puansız ayrılan Espanyol, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda çok etkili olamıyor. İç sahada oynadıkları karşılaşmalarda çok daha fazla puan topladılar. 2 hafta öne Granada’yı iç sahada 2-0 ile geçtiler. La Liga’da oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Espanyol, bu hafta Real Sociedad ile karşılaşacak. Maç öncesinde Espanyol’da Oscar Gil’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Real Sociedad, geçtiğmiz hafta iç sahada konuk ettiği Valencia ile yenişemedi. Anoeta’da konuk ettikleri rakibi ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da üst üste 13 maçtır mağlubiyet yaşamayan Real Sociedad, 29 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Geçen hafta Valencia karşısında 2 puan kaybettiler ve Real Madrid’in kazanmasıyla birlikte, liderliği Real Madrid’e kaptırdılar. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Monaco deplasmanında 2-1 kaybeden Real Sociedad, grupta 3. Sırada yer alıyor. Bu hafta Espanyol karşısında Real Sociedad’da Nacho Monreal ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Aritz Elustondo ise kart cezalısı. Real Sociedad, üst üste 13 maçtır kaybetmiyor. Espanyol deplasmanında kazanırlar ve zirve takibini devam ettirirler.

Toplam İddaa Oranı: 6.13

Bets10 Bahis Oranı: 9.77