Günün İddaa Kuponu (2) 28.11.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Sivasspor – Hatayspor: 02 (ç), 1.41 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Sivasspor’da son haftalarda işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Başakşehir ile karşı karşıya gelen Sivasspor, sahadan puansız ayrıldı. Rakibine 2-1 mağlup olan Rıza Çalımbay’ın ekibi, alt sıralara doğru gerilemeye devam ediyor. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamıyorlar ve düşme hattına iyice yaklaştılar. En son galibiyetini Eylül ayında alan Sivasspor, iç sahada konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 4-0 ile geçmişti. Bu hafta Hatayspor’u konuk edecek Sivasspor’da Sefa Yılmaz ve Koray Altınay’ın sakatlıkları var. Hatayspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor karşısında 3 puan almayı başardılar. Rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran Hatayspor, bu sezon Süper Lig’de 8. Galibiyetini elde etti. Süper Lig’de 2. Sırada bulunan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, lider Trabzonspor’un 7 puan gerisinde yer alıyor. Mame Diouf ve El Kaabi, attıkları gollerle Hatayspor’u sırtlıyor. Bu hafta Sivasspor deplasmanına konuk olacak Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Sivasspor, son haftalarda çok etkisiz. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamıyorlar. Hatayspor’dan en az 1 puan bekliyorum.

Cadiz – Atletico Madrid: MS 2, 1.35 (iddaa) – 1.54 (Bets10) ; Cadiz, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Alvaro Cervera’nın ekibi, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta is San Mames Barria’da Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup ederek sürpriz yapmışlardı. Athletic Bilbao galibiyeti ile La Liga’da tam 7 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar. La Liga’da 14 hafta geride kaldı ve Cadiz’in sadece 2 galibiyet alabildiğini belirtelim. Düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Bu hafta Cadiz’de Joe Ander Garrido, Jose Mari, Martin Calderon ve Tomas Alarcon’un sakatlıkları var. Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta zor bir galibiyet aldı. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Osasuna’yı tek golle 1-0 mağlup ettiler. Atletico Madrid’e galibiyeti getiren gol, 87. Dakikada Felipe’den geldi. La Liga’da bu sezon istediği sonuçları alamayan bir Atletico Madrid var. Oynadıkları 13 karşılaşmanın 6’sında puan kaybı yaşadılar. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Milan’ı konuk eden Diego Simeone’nin öğrencileri, rakibine 1-0 mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını zorlaştırdı. Bu hafta La Liga’da Cadiz’e konuk olacak Atletico Madrid, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Kieran Trippier ve Joao Felix’in sakatlıkları bulunuyor. Atletico Madrid’in kazanması gereken bir maç. Cadiz, La Liga’nın vasat takımlarından biri. Kümede kalma mücadelesi veriyorlar. Atletico Madrid, 3 puana yakın taraf.

Real Madrid – Sevilla: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Real Madrid’de işler yolunda gidiyor. Geçtiğimiz hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde FC Sheriff’e konuk olan Real Madrid, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyet ile puanını 12’ye yükselten Real Madrid, gruptan çıkmayı garantiledi. İspanya La Liga’da ise geçen hafta Granada engelini zorlanmadan geçtiler. Rakibini deplsamanda 4-1 mağlup etmeyi başaran Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, Real Sociedad’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçti ve La Liga’nın yeni lideri oldu. Bu hafta Sevilla’yı konuk edecek Real Madrid’de Gareth Bale ve Eden Hazard’ın sakatlıkları bulunuyor. Sevilla, geçtiğimiz hafta Alaves karşısında 2 puan bıraktı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Alaves ile 2-2 berabere kaldılar. Son haftalarda önemli puanlar toplayan Sevilla, La Liga’da oynadığı son 6 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı. Lider Real Madrid’in 2, 2. Sıradaki Real Sociedad’ın ise 1 puan gerisindeler. Bu sezon La Liga’da sadece Granada’ya kaybettiler. Geçtiğimiz hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Wolfsburg’u 2-0 ile geçen Julen Lopetegui’nin öğrencileri, puanını 6’ya yükseltti ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Bu hafta Real Madrid ile karşılaşcak Sevilla’da En Nesyri, Jesus Navas, Suso ve Erik Lamela sakat olan isimler. Real Madrid’den galibiyet beklentim var. Eksik Sevilla karşısında kazanırlar ve La Liga’da liderliğini devam ettirirler.

Toplam İddaa Oranı: 2.74

Bets10 Bahis Oranı: 4.30