Günün İddaa Kuponu (3) 28.11.2021

Günün gollü geçmesini beklediğim karşılaşmalardan oluşturduğum ‘karşılıklı gol var’ kuponum hazır. Herkese bol şans.

Brentford – Everton: KGVAR, 1.69 (iddaa) – 1.86 (Bets10) ; Brentford’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta St. James Park’ta Newcastle United’a konuk olan Brentford, mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de üstü üste puan kayıpları yaşayan Brentford, tam 5 maçtır galibiyet alamıyor. Thomas Frank’ın ekibi, en son galibiyetini Ekim ayının başında West Ham deplasmanında almıştı. Son 5 karşılaşmada ise sadece 1 puan toplayabildiler ve 14. Sıraya kadar gerilediler. Düşme hattının ise 4 puan üzerinde yer alıyorlar. Bu hafta Premier Lig’de Everton’ı konuk edecek Brentford’da David Raya ve Kristoffer Ajer’in sakatlıkları bulunuyor. Everton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Etihad’da Manchester City’nin konuğu olan Everton, rakibine 3-0 kaybetti. Haftalardır galibiyet hasret olan Everton’da galibiyet hasreti 6 maça çıkmış durumda. En son galibiyetini Ekim ayında alan Rafael Benitez’in öğrencileri, Norwich City’i 2-0 ile geçmeyi başarmıştı. Premier Lig’de bu sezon 12 hafta geride kaldı ve 15 puan toplayan Everton, düşme hattının 6 puan üzerinde. Bu hafta Brentford’a konuk olacak Everton’da Mason Holgate ve Richarlison kart cezalısı. Dominic Calvert Lewin, Andre Gomes, Tom Davies ve Yerry Mina ise sakat. Gollü bir maç bekliyorum. Everton’ın reaksiyon göstermesi şart. Son 6 maçta galibiyet alamadılar. Brentford’da 5 maçtır kazanamıyor. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın maçında, karşılıklı goller izleriz.

Gaziantep FK – Konyaspor: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanında 3-0 kaybettiler. Gaziantep FK yönetiminin ve Erol Bulut’un hakeme yönelik tepkileri oldukça fazlaydı. Süper Lig’de bu sezon 4 galibiyeti bulunan Gaziantep FK, bu 4 galibiyetin tamamını iç sahada elde etti. Özellikle deplasmanda ciddi puan kayıpları yaşadılar ve henüz deplasmanda galibiyetleri bulunmuyor. Bu hafta Süper Lig’de Konyaspor ile karşılaşacak olan Gaziantep FK’da Alexander Merkel, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Konyaspor, son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Galibiyet serisine bir yenisini geçtiğimiz hafa ekleyen Konyaspor, iç sahada konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-0 ile geçmeyi başardı ve üst süte 4. Galibiyetini aldı. Süper Lig’de 4 maçtır kazanmayı başaran Yeşil Beyazlılar, 3. Sıradaki yerini korudu. Trabzonspor ve Gaziantep FK’nın kazandığı haftada puan kaybetmemeleri son derece önemliydi. Son 4 maçından da galibiyet ile ayrılan İlhan Palut’un ekibi, bu 4 maçlık süreçte sadece 1 gol yedi. Savunma anlamında da başarılı olduklarını belirtelim. Bu hafta Konyaspor’da savunmadan 2 önemli isim kart cezalısı. Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık, kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler. Gollü bir maç olabilir. Gaziantep FK, iç sahada etkili sonuçlar alıyor. Konyaspor’da son 4 maçından galibiyet ile ayrıldı ama savunmada eksikler var. Bu sebeple gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımda skor üretir.

Fatih Karagümrük – Trabzonspor: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Fatih Karagümrük, bu sezonun dikkat çeken takımlarından biri. Süper Lig’de 13 hafta geride kaldı ve 22 puan toplayan Francesco Farioli’nin öğrencileri, 6. Sırada yer alıyor. 2 hafta önce Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta ise Kasımpaşa deplasmanında rahat bir galibiyet aldı. Rakibini 3-1 ile geçmeyi başaran İstanbul ekibi, derbide gülen taraf oldu. Bu sezon Aleksandar Pesic, attığı gollerle Fatih Karaügmrük’ü sırtlayan isimlerden biri. Bu hafta lider Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fatih Karagümrük’te Lucas Biglia, Ervin Zukanovic ve Vegar Hedenstad kart cezalısı. Trabzonspor, üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Gaziantep FK’yı konuk eden Bordo Mavililer, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Önemli eksikleri bulunmasına rağmen rahat bir galibiyet aldılar. Bu sezonun en flaş takımı olan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı 13 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadı. Üst üste 6 maçtır kazanıyorlar ve en yakın takipçisi Hatayspor’un 7 puan önündeler. Süper Lig’in şampiyonluk yolunda en güçlü adaylarından biri olan Trabzonspor, bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da Gervinho ve Erce Kardeşler’in kart cezalısı olduklarını belirtelim. Taraf bahsine yönelmek riskli. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Ben iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

Toplam İddaa Oranı: 4.04

Bets10 Bahis Oranı: 5.30