Günün İddaa Kuponu (4) 28.11.2021

28 Kasım Pazar günü bülteninden Premier Lig ve La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Chelsea – Manchester United: MS 1, 1.41 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; Chelea’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Leicester City’e konuk olan Chelsea, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Werner ve Lukaku’nun yokluğunda önemli bir galibiyet elde eden Maviler, Premier Lig’de liderliğini sürdürüyor. Leicester City galibiyet ile milli maç arasından önceki hafta Burnley beraberliğini unutturan Chelsea, en yakın takipçisi Manchester City’nin 3 puan önünde lider konumda bulunuyor. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Juventus ile karşılaştılar ve rakibini 4-0 ile geçtiler. Thomas Tuchel yönetiminde, Chelsea’nin savunması da seviye atladı diyebiliriz. Bu hafta Manchester United ile karşılaşacak Chelsea’de Mateo Kovacic, Ben Chillwell ve Romelu Lukaku sakat olan isimler. Manchester United, geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Vicarage Road’da konuk oldukları Watford’a 4-1 kaybettiler. Sezon başından beri çok etkisiz bir performans gösteren Manchester United’da fatura, One Gunnar Solskjaer’e kesildi. Watford mağlubiyetinin ardından Solskjaer ile yollar ayrıldı. Göreve ise geçici olarak Michael Carrick getirildi. Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Kırmızı Şeytanlar, son oynadığı 7 lig maçında sadece Tottenham’a karşı kazanabilmişti. Hafta içi de Şampiyonlar Ligi’nde Villarreal’e konuk oldular ve sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan Manchester United, gruptan çıkmayı garantiledi. Bu hafta Manchester United’da Paul Pogba ve Raphael Varane sakat. Hary Maguire ise kart cezalısı. Chelsea’nin kazanmasını bekliyorum. Geçen hafta Leicester City’i çok rahat geçtiler. Moralsiz olan Manchester United karşısında da 3 puana yakınlar.

Leicester City – Watford: MS 1, 1.46 (iddaa) – 1.67 (Bets10) ; Leicester City, geçtiğimiz hafta King Power’da konuk ettiği Chelsea’den puan almayı başaramadı. Rakibine 3-0 kaybeden Leicester City, vasat bir performans gösterdi ve haklı bir mağlubiyet yaşadı diyebiliriz. Premier Lig’de son haftalarda yine puan kayıpları yaşamaya başladılar. Brendan Rodgers için tehlike çanlarının da çalmaya başladığını belirtelim. Son 3 maçından sadece 1 puan çıkartabilen Leicester City, geçtiğimiz hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Legia Warszawa karşısında 3-1 kazanarak moral buldu. Gruptan çıkma adına avantaj yakaladılar. Bu hafta Premier Lig’de Watford’u konuk edecek olan Leicester City’de Youri Tielemans ve James Justin’in sakatlıkları devam ediyor. Watford, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Manchester United karşısında farklı bir galibiyet aldılar ve haftanın sürprizine imza attılar. Vicarage Road’da konuk ettiği Manchester United’ı 4-1 mağlup etmeyi başaran Clauido Ranieri’nin öğrencileri, bu hafta ise Leicester City deplasmanına konuk olacak. Premier Lig’de topladığı 13 puan ile 16. Sırada yer alan Watford, bu hafta Leicester City karşısında da sürpriz yapmayı hedefliyor. Maç öncesinde Watford’da önemli eksikleri bulunuyor. Ismaila Sarr, Christian Kabasele, Ken Sema, Nicolas Nkouolu, Kwado Baah ve Oghenekaro Etobo’nun sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Leicester City’de tek hedef galibiyet. Son 3 maçta yaşanan puan kayıplarını telafi etmek istiyorlar. Watford’da eksikler var. Leicester City’i galibiyete yakın görüyorum.

Real Betis – Levante: MS 1, 1.47 (iddaa) – 1.69 (Bets10) ; Real Betis, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Elche deplasmanında farklı bir galibiyet aldı. Rakibini 3-0 ile geçmeyi başaran Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, La Liga’da 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Endülüs derbisinde Sevilla’ya 2-0 kaybettikten sonra moraller bozulmuştu ama yine moral bulmayı başardılar. La Liga’da zirve takibini sürdüren Real Betis, 14 4 hafta sonunda topladığı 24 puan ile 6. Sırada yera alıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Levante karşısında da maçın net favorisiler. Maç öncesinde Real Betis’de Hector Bellerin, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Levante, bu sezon İspanya La Liga’nın en vasat takımı diyebiliriz. Geride kalan 14 karşılaşmada henüz galibiyet almayı başaramadılar. Geçtiğimiz hafta San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olan Levante, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Sadece 7 beraberliği bulunan Levante, ligin son sırasına demir atmış durumda. Geçen hafta Getafe’nin farklı kazanmasıyla, La Liga’da son sıraya gerilediler. Bu hafta Real Betis deplasmanına konuk olacak Levante’yi zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Levante’de Gonzalo Melero ve Sergio Postigo’nun sakatlıkları bulunuyor. Real Betis, maçın net favorisi. Ligin son sırasındaki Levante karşısında, rahat bir galibiyet alırlar ve üst sıra takibini sürdürürler.

Toplam İddaa Oranı: 3.02

Bets10 Bahis Oranı: 4.43