Milan – Sassuolo İddaa Tahmini 28.11.2021

İtalya Serie A Ligi‘nde 13. hafta sona ererken, Napoli ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan Milan, 28 Kasım Pazar günü evinde Sassuolo‘yu konuk edecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Milan galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.50, Sassuolo galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.38, beraberliğe 3.90, konuk ekibe ise 4.50 oran veriyor.

Milan Zirvedeki Yerini Koruyor

Milan, liderlik koltuğunu Napoli ile birlikte paylaştığı İtalya Serie A Ligi’ne, Şampiyonlar Ligi galibiyetiyle dönüyor. Atletico Madrid deplasmanında Messias’ın son dakika golüyle kazanan Milan, devler sahnesinde ilk galibiyetini 5. haftada aldı. İtalya Serie A Ligi’nde ise şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan ev sahibi, ilk 12 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fiorentina deplasmanından 4-3’lük mağlubiyetle döndü. İbrahimoviç 3 golle takımını oyunun içinde tutmayı başarsa da, ilk 12 haftadaki tüm hata kredisini tek maçta kullanan Milan savunması, bireysel hatalarla mağlubiyeti getirdi. Ev sahibi haftayı mağlup kapatsa da, liderliği Napoli ile birlikte paylaşmaya devam ediyor.

Sassuolo 3 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde Milli ara dönüşü kağıt üzerinde en kolay fikstüre sahip olan Sassuolo, ligin en alt sırasına demir atan Cagliari karşısında 2-2’lik beraberliğe razı geldi. İç saha avantajına rağmen kazanamayan ve son 3 haftada 8 puan kaybeden Sassuolo, Empoli, Udinese ve Cagliari gibi formsuz rakipleri karşısında dahi maç kazanamadı. Bir türlü toparlanmayı başaramayan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, 15 puanla 13. sıraya kadar geriledi. Lider Milan karşısına çıkacak olan Sassuolo, 3 haftalık performans grafiğiyle güven vermekten çok uzakta.

Maç Bilgileri

Milan – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Gianluca Manganiello. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Calabria, Castillejo, Rebic ve Plizzari sakat. Sassuolo takımında Boga ve Djuricic’in sakatlıkları devam ediyor. Frattesi ise kart cezalısı.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Tatarusanu, Simon Kjaer, Pierre Kalulu, Tomori, Romagnoli, Tonali, Saelemaekers, İbrahimovic, Bennacer, Leao, Olivier Giroud.

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Rogerio, Ferrari, Chiriches, Toljan, Domenico Berardi, Junior Traore, Maxime Lopez, Scamacca, Caputo, Raspadori.

Haftaya zirvenin ortağı olarak giren Milan, Milli ara dönüşü ilk lig mağlubiyetini alırken, hatalarını son haftanın formsuz takımı Sassuolo’yu mağlup ederek toparlanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan deplasmanda 3 golle Sassuolo oldu. Milan ise harika 12 haftalık performansının ardından, üst üste 2 mağlubiyetle zirveden uzaklaştı.