Günün İddaa Kuponu 30.11.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Newcastle United – Norwich City: MS 1, 1.71 (iddaa) – 1.93 (Bets10) ; Newcastle United’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Arsenal deplasmanına konuk olan Newcastle United, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Jonjo Shelvey’in şutları dışında çok fazla pozisyon bulamadıklarını belirtelim. Premier Lig’de bu sezon küme düşme adayları arasında başı çeken Newcastle United, sadece 6 puan toplayabildi ve ligin son sırasında yer alıyor. Geride kalan 13 karşılaşmada henüz galibiyet alma başarısı gösteremediler. Eddie Howe yönetiminde de 2 maça çıkan Newcastle United, son 2 maçında sadece Brentfor karşısında 1 puan alabildi. Bu hafta Norwich City’i konuk edecek Newcastle United’da önemli bir eksik bulunmuyor. Norwich City, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Wolverhampton ile golsüz berabere kaldılar. Carrow Road’da maçın başından sonuna dek üstün oynayan taraf Norwich City idi ama bir türlü galibiyet golünü bulamadılar. Eddie Howe’un göreve gelmesiyle çıkışa geçen Norwich City, son 2 maçından 4 puan çıkarttı. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Southmapton’ı 2-1 mağlup etmeyi başarmışlardı. Premier Lig’de ise son 3 maçından 7 puan çıkartan Norwich City, bu hafta lig sonuncusu Newcastle United’a konuk olacak. Maç öncesinde Norwich City’de Mathian Normann’ın sakatlığı bulunuyor. Newcastle United’ın bu sezon Premier Lig’de galibiyeti yok. Artık kazanmaları şart. Norwich City karşısında kazırlar ve Premier Lig’de ilk galibiyetini elde ederler.  

Leeds United – Crystal Palace: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.76 (Bets10) ; Leeds United, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Brighton deplasmanından puan ile dönmeyi başardılar. American Express Stadı’ndan golsüz beraberlik ile ayrılan Leeds United’da kaleci Illan Meslier’in performansı dikkat çekti. Brighton’nın farklı kazanabileceği maçta, Leeds United’ı ayakta tuttu ve kurtarışları ile mağlubiyeti önledi. Premier Lig’de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, geride kalan 13 haftada sadece 2 galibiyet alabildi. Topladıkları 12 puan ile düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alıyorlar. Bu hafta Elland Road’da Crystal Palace’ı konuk edecek Leeds United’da Patrick Bamford’un sakatlığı bulunuyor. Crystal Palace, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Selhurst Park’ta konuk ettikleri Aston Villa’ya 2-0 kaybettiler. Bu sezon iç sahada ilk mağlubiyetini yaşayan Patrick Vieira’nın öğrencileri, Premier Lig’de 3. Mağlubiyetini aldı. 13 hafta geride kalırken 16 puan toplayan Crystal Palace, Premier Lig’de 11. Sırada yer alıyor. 4 golü bulunan Wilfred Daha, Christian Benteke ve Conor Gallagher, Crystal Palace’ın en dikkat çeken oyuncuları olarak gösteriliyor. Premeir Lig’de son haftalarda deplasmanda da puan almayı başaran Crystal Palace, son 3 deplasman maçında da mağlubiyet yaşamadı. Bu hafta Elland Road’da Leeds United’a konuk olacak Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı bulunuyor. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı gol var tercihi öncelikli tercih olmalı.

Salernitana – Juventus: MS 2, 1.24 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; Salernitana, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Cagliari deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. İtalya Serie A’nın bu sezon en vasat takımlarından biri olarak gösterilen Salernitana, Cagliari deplasmanından 1 puan ile döndü. Ligde 14 hafta geride kaldı ve Salernitana’nın sadece 2 galibiyeti var. Topladıkları 8 puan ile ligin dibinde yer alıyorlar. Arechi’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Salernitana, bu hafta Juventus’u konuk edecek. Maç öncesinde Salernitana’da Cedric Gondo’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Juventus, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Atalanta’ya 1-0 mağlup oldu. Duvan Zapata’nın attığı golle 1-0 kaybeden Juventus, bu sezon İtalya Serie A’da şampiyonluk yarışından uzak kaldı. Geçen hafta Napoli’nin kazanmasıyla, liderin tam 14 puan gerisine düştüler. Bu sezon 14 maçta sadece 21 puan toplayabilen Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, 7. Sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olan Juventus, bu karşılaşmadan da 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta Serie A’da Salernitana deplasmanına konuk olacak Juventus’da Aaron Ramsey ve Federico Cihesa’nın sakatlıkları var. Juventus’dan galibiyet bekliyorum. Son sıradaki Salernitana’yı mağlup etmeyi başararak 3 puanı alırlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.32

Bets10 Bahis Oranı: 4.75