Aston Villa Manchester City İddaa Tahmini 01.12.2021

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini sürdüren Manchester City deplasmanda, Aston Villa’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.15’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Aston Villa ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 9.50, beraberlik 5.40, Manchester City kazanır ise 1.35 olarak açıklanmış.

Aston Villa 2 Maçtır Kazanıyor

Aston Villa, son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılarak dikkat çekti. 2 hafta önce Villa Park’ta konuk ettikleri Brighton’ı 2-0 ile geçen Steven Gerrard’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Selhurst Prak’ta Crystal Palace’ı 2-1 mağlup etti. Steven Gerrard’ın göreve gelmesiyle toparlanma sinyalleri veren Aston Villa, bu sezon 5. Galibiyetini elde etti ve düşme hattının üzerine çıktı. Bu hafta ise Manchester City ile karşılaşacak olan Aston Villa, yine puan peşinde olacak. Maç öncesinde Aston Villa’da Trezeguet ve Bertrand Traore’nin sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Manchester City Puan Farkını 1’e İndirdi

Manchester City’de yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta Etihad’da West Ham’ı konuk eden Pep Guardiola’nın öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve önemli bir 3 puan elde etti. Lider Chelsea’nin Stamford Bridge’de 2 puan bıraktığı haftayı kazanarak geçen Manchester City, puan farkını 1’e düşürdü. Şampiyonlar Ligi’nde de grupta iyi sonuçlar alan Manchester City, geçtiğimiz hafta içi Etihad’da konuk ettiği PSG’yi 2-1 mağlup etmeyi başardı ve grupta liderliğe yükseldi. Bu hafta içi ise Premier Lig’de Aston Villa’ya konuk olacak Manchester City, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Manchester City’de Kevin De Bruyne ve Ferran Torres sakat. Savunmadan Aymeric Laporte ise kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Aston Villa – Manchester CityMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.15’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Trezeguet ve Bertrand Traore’nin sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Manchester City’de Kevin De Bruyne ve Ferran Torres sakat. Savunmadan Aymeric Laporte ise kart cezalısı.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Martinez, Kortney Hause, Konsa, Tyrone Mings, Matt Targett, Nakamda, McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Leon Bailey, Danny Ings

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın favorisi. Premier Lig’de zirve takibini sürdürüyorlar. Villa Park’ta 3 puana yakın olduklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2 Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 2 Oran 1.35

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa’nın 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Villa Park’ta konuk ettikleri Manchester City’e 2-1 kaybettiler.