Everton Liverpool İddaa Tahmini 01.12.2021

İngiltere Premier Lig’de Çarşamba gününün son maçı. Merseyside derbisinde, Everton ile Liverpool kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 23.15’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Everton ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Everton kazanır 8.10, beraberlik 5.35, Liverpool kazanır ise 1.39 olarak açıklanmış.

Everton Yine Kaybetti

Everton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin yeni takımlarından biri olan Brentford’a konuk oldular ve sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Rafael Benitez’in öğrencileri, 14. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Everton, golcü Calvert Lewin’in yokluğunu da net bir şekilde hissediyor. İlk 11’de görev alan Solamon Rondon, Everton adına yeterli seviyede değil. Sezona çok iyi başlayan ama son haftalarda vasatı aşamayan Everton, bu hafta Merseyside derbisinde Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Goodison Park’ta Liverpool’u konuk edecek Everton’da Andre Gomes, Yerry Mina, Calvert Lewin ve Tom Davies’in sakatlıkları bulunuyor. Mason Holgate ise kart cezalısı.

Liverpool Zirve Takibinde

Liverpool, zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Anfleid’da Southampton’ı konuk eden Liverpool, rakibini 4-0 mağlup etti. Bir önceki hafta ise Arsenal karşısında 4-0 kazanmışlardı. Son 2 haftadan 6 puan çıkartan Jurgen Klopp’un öğrencileri, Arsenal ve Southampton maçlarında kalesini gole kapatmayı başardı. Geçen hafta lider Chelsea’nin 2 puan bıraktığı haftayı kazanarak geçen Liverpool, puan farkını 2’ye indirdi. 28 puan ile 3. Sırada bulunan Liverpool, bu hafta Merseyside derbisinde Everton’a konuk olacak. Maç öncesinde Liverpool’da Roberto Firmino, Naby Keita ve Joe Gomez’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Everton – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Andre Gomes, Yerry Mina, Calvert Lewin ve Tom Davies’in sakatlıkları bulunuyor. Mason Holgate ise kart cezalısı. Liverpool’da Roberto Firmino, Naby Keita ve Joe Gomez’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Everton'ın 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andros Townsend, Allan, Doucoure, Alex Iwobi, Richarlison, Samuel Rondon

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Liverpool’dan galibiyet beklentim var. Goodison Park’ta Everton hiç güven vermiyor. Formda Liverpool’a karşı işleri zor. Liverpool’dan galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2 Oran 1.26

Bets10 Oranı: MS 2 Oran 1.39

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, yokları oynadığı maçta Liverpool’a 4-1 kaybetti. Merseyside derbisini farklı kaybeden Everton’da işler yolunda gitmiyor.