Günün İddaa Kuponu 08.12.2021

8 Aralık Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi Gruplarında son maçlar sahne alırken, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Bayern Münih – Barcelona: MS 1, 1.47 (iddaa) – 1.64 (Bets10) ; Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde 8 Aralık Çarşamba akşamı, Bayern Münih sahasında Barcelona‘yı konuk edecek. EXXEN platformundan naklen yayınlanacak dev maçın başlama saati 23:00. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda 5’te 5 yapmayı başaran Bayern Münih, grup performanslarına attığı 19 golle damgasını vururken, kısa sürede Barcelona, Benfica ve Dynamo Kiev’i gerisinde bırakarak, grupta liderliği garantiledi. Tüm maçlarından farklı galibiyetlerle ayrılan Bayern, bu hafta ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Nagelsmann yönetiminde Almanya Bundesliga’da da yoluna lider devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Der Klassiker’i Lewandowski’nin 2, Coman’ın tek golüyle 3-2 kazanan Bayern Münih, en yakın rakibi ile puan farkını 4’e çıkararak, Bundesliga liderliğini perçinledi. İki kulvarda lider yoluna devam eden ev sahibi, Barcelona karşına hedefsiz çıkacak olsa da, kadro kalitesi ve istikrarlı futboluyla güven veriyor. Barcelona yeni hocası Xavi yönetiminde ilk mağlubiyetini aldı. İspanya La Liga’da haftayı 1-0’lık Real Betis mağlubiyetiyle kapatan Katalanlar, La Liga’da zirve yarışından kopmaya başlarken, rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. E Grubu’nun son 3 haftasından 7 puan çıkarmayı başarabilen Barcelona, son olarak Benfica ile evinde 0-0 berabere kalırken, 2’li averaj avantajını en yakın rakibine kaptırdı. Son hafta Benfica’nın 2 puan üzerinde lider Bayern Münih deplasmanına çıkacak olan BARÇA, puan kaybetmesi halinde diğer maçın sonucunu bekleyecek. İlk maçta rakip kaleye isabetli şut dahi atamadan 3-0 mağlup olan Katalanlar, Şampiyonlar Ligi sahnesinde final maçına kazanmak zorunda çıkacak. Barcelona’nın grupların en iyi performansına sahip olan Münih karşısında işi zor. Şampiyonlar Ligi Gruplarına 5 maçlık performansıyla damga vuran Bayern Münih, grupta liderliği garantilese de, vites düşürmeyecek ve Nagelsmann yönetiminde tüm Şampiyonlar Ligi maçlarını kazanacaktır.

Benfica – Dynamo Kiev: H1, 1.77 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu‘nda son haftaya girilirken, 8 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, Benfica ile Dynamo Kiev kozlarını paylaşacak. EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak mücadeleye Estadio da Luz ev sahipliği yapacak. Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nu 2. olarak tamamlamak istiyorsa, bu hafta grupta son sırayı garantileyen Dynamo Kiev karşısında kazanmak zorunda. Barcelona’nın 2 puan gerisinde yer alan ve rakibine 2’li averajda üstünlük kuran Jorge Jesus’un öğrencileri, son olarak Barcelona deplasmanından 0-0’lık beraberlikle döndü. Kazanması halinde diğer maçın sonucunu bekleyecek olan Benfica’ya, diğer maçtan çıkacak bir beraberlik dahi 2.’lik için yetiyor. Ancak ev sahibinin önce maçı kazanması gerek. Dynamo Kiev ile ilk maçta 0-0 berabere kalan Portekiz temsilcisi, bu hafta direnci kırılan bir Dynamo Kiev ile karşılaşacak. Son olarak Portekiz Premier Ligi’nde Sporting derbisini kaybeden Benfica, rotasını tamamen Şampiyonlar Ligi sahnesine çevirdi. Dynamo Kiev, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde son maçına çıkıyor. Konuk ekip 5 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarmayı başarırken, hem Şampiyonlar Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi hedeflerine veda etti. Kalesinde gördüğü 9 gole karşılıki rakip filelere sadece 1 gol gönderebilen Mircea Lucescu’nun öğrencileri, en kötü grup performanslarından birini sergiledi. Ukrayna Premier Ligi’nde Shakhtar Donetsk ile zirve mücadelesi veren Dynamo Kiev, 44 puanla zirvenin ortağı olarak yoluna devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’ne veda maçına çıkacak olan konuk ekip, ilk maçta golsüz berabere kaldığı Benfica karşısına çıkacak. Hem savunmada hem de hücum hattında kötü performanslar sergileyen Dynamo Kiev, Portekiz deplasmanında güven vermiyor. Gruptan çıkma şansını son maça taşıyan Benfica, hedefsiz Dynamo Kiev karşısına kazanmak zorunda çıkıyor. Ev sahibi taraftar desteğiyle rahat bir galibiyet alacaktır.

Wolfsburg – Lille: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.73 (Bets10) ; Wolfsburg evinde Lille‘i konuk edecek. 8 Aralık Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu son hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 23:00′te, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. Wolfsburg cephesinde Florian Kohfeldt etkisi kısa sürdü. Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kötü gidişata çare olarak göreve Kohfeldt’i getiren ev sahibi, yeni hocasıyla 3 maçlık galibiyet serisi yakalamayı başarırken, önce Bundesliga ardından Şampiyonlar Ligi’nde mağlubiyetler ard arda geldi. Bundesliga’da son 2 haftayı Dortmund ve Mainz mağlubiyetleriyle geçiren ev sahibi, Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda ise son haftayı Sevilla mağlubiyetiyle kapattı. 3 maçta sadece 1 gol atabilen Wolfsburg’un, tüm kötü gidişata rağmen gruptan çıkma şansı devam ediyor. Lille karşısında kazanmaktan başka şansı olmayan ev sahibi, kaybetmesi halinde ise hem Şampiyonlar Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi hayallerine veda edecek. Lille, Jocelyn Gourvennec yönetiminde aradığı galibiyet serisini buldu. Konuk ekip Fransa Ligue 1’de ve Şampiyonlar Ligi sahnesinde 2’şer maçlık galibiyet serileri elde etti. Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda önce Sevilla ardından Salzburg’u mağlup etmeyi başaran Lille, Ligue 1 sahnesinde ise Rennes ve Troyes’i mağlup etti. Konuk ekip Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun son haftasına formunun zirvesine çıkacak. Son 16 Turu’nu 1 puanla garantileyecek olan Lille, deplasmandan galip çıkması halinde ise diğer maçın sonucunu beklemeden lider olarak üst tura adını yazdıracak. Büyük bir avantaja sahip olan konuk ekip, kaybetmesi halinde ise diğer maçın beraberlikle bitmesini bekleyecek. Lille 90 dakika uzaklıkta olduğu Son 16 Turu’nda, bu büyük avantajı kaybetmek istemiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında kaybetme lüksü yok. Grup lideri Lille ile son sıradaki Wolfsburg’un, Son 16 şansı devam ederken, iki takımda birbirlerine galibiyet adına gol atmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.05

Bets10 Bahis Oranı: 5.67