Juventus Malmö Bahis Tahmini 08.12.2021

UEFA Şampiyonalar Ligi H Grubu 6. Maçında Juventus iç sahada, Malmö ile karşılaşacak. Karşılaşmanın saat 20.45’te başlayacağını ve EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacağını belirtelim.

Juventus bugün Malmö karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Juventus galibiyetine 1.19, beraberlik tercihine 7.60, Malmö galibiyetine 20.00 oran veriyor. 

Juventus Net Favori

Juventus, geçtiğimiz hafta sonu İtalya Serie A’da Genoa’yı konuk etti. Rakibini Cuadrado ve Dybala’nın golleriyle 2-0 mağlup eden Juventus, galibiyet serisini 2 maça çıkarttı. Bir önceki hafta ise Salernitana deplasmanında 2-0 kazanmışlardı. Zirve takibini sürdüren Juventus, lider Milan’ın 11 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Malmö’yü konuk edecekler. Grupta oynadığı 5 karşılaşmada 12 puan toplayan Juventus, 2. Sırada yer alıyor ve gruptan çıkmayı garantilemiş durumdalar. 2 hafta önce Stamford Bridge’de Chelsea’ye 4-0 kaybeden Juventus, liderliği Chelsea’ye kaptırmıştı. Grubun son maçında Malmö’yü konuk edecek Juventus’da Federica Chiesa, Danilo ve Aaron Ramsey’in sakatlıkları bulunuyor.

Malmö’nün İddiası Yok

Malmö, İsveç Alssvenskan’da sezonu şampiyonluk olarak tamamladı. Geçtiğimiz hafta ligin son haftasında Halmstad’ı konuk eden Malmö, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Bu beraberlik ile puanını 59 yapan Malmö, averaj ile şampiyona oldu. Şampiyonalar Ligi’nde ise grupta herhangi bir iddiası bulunmayan Jon Dahl Tomasson’un öğrencileri, 5 maç sonunda sadece 1 puan toplayabildi ve grupta son sırada yer alıyor. 2 hafta önce iç sahada Zenit’i konuk eden Malmö, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Grupta ilk puanını elde eden İsveç ekibi, bu hafta Juventus deplasmanına konuk olacak. Grubun ilk maçında Juventus’u iç sahada konuk eden Malmö, rakibine 3-0 kaybetmişti. Maç öncesinde Malmö’de Ola Toivonen, Felix Bejimo ve Jonas Knudsen’in sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Juventus – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN Platformunda saat 20.45”te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Krestovsky Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus’da Federica Chiesa, Danilo ve Aaron Ramsey’in sakatlıkları bulunuyor. Malmö’de Ola Toivonen, Felix Bejimo ve Jonas Knudsen’in sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Alex Sandro, Chiellini, De Ligt, Daniele Rugani, McKennie, Adrien Rabiot, Kulukevski, Locatelli, Alvaro Morata, Paolo Dybala.

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Franz Brorsson, Lasse Nielsen, Eric Larsson, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic

İddaa Tahmini

Juventus, maçın net favorisi. Allegri ve öğrencilerinin liderlik şansı devam ediyor. Juventus’un farklı kazanmasını bekliyorum. Malmö’yü en az 2 farka geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.43

Best10 Oranı: H1, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus, grubu lider tamamladı. Chelsea’nin puan kaybettiği haftada Malmö’yü 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanı aldılar.