İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.12.2021

12 Aralık Pazar günü Almanya Bundesliga ve İspanya La Liga’da bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Frankfurt – Bayer Leverkusen: KGVAR, 1.40 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 12 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 19:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 15. hafta mücadelesinde, Frankfurt’un rakibi Bayer Leverkusen olacak. Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nu 3 galibiyet, 3 beraberlikle namağlup lider tamamlamayı başardı ve geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanından 1-1’lik Fenerbahçe beraberliğiyle dönerken, Son 32 biletini cebine koymayı başardı. Almanya Bundesliga’da Hoffenheim’a 3-2’lik skorla mağlup olmasının ardından, tekrar teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde bulan Oliver Glasner’in öğrencileri, lige moralli dönüyor. Son 5 haftadan 1 mağlubiyet alan Frankfurt, 14 hafta sonunda sadece 4 kez mağlup olsa da, galibiyet adına fazlasıyla zorlandı ve 4 galibiyetle 12. sıradan kurtulamadı. Ev sahibi artık rotasını uzun bir süre lige çevirmek ve yükselişe geçmek istiyor. Almanya Bundesliga’nın 14. haftasına 7-1’lik Fürth galibiyetiyle damga vuran Bayer Leverkusen, 8 galibiyet, 3 beraberlikle puanını 27’ye yükseltirken, 3 haftalık galibiyet serisi konuk ekibi zirve yarışının içerisine soktu. Lider ile arasında 7 puan fark bulunan Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’ndan ise lider çıkmayı başardı. Tek mağlubiyetini liderliği garantilediği son maçta Ferencvaros deplasmanında alan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, iki kulvarda birden iyi performanslar sergiledi. Özellikle son 3 haftada konuk ekipte hücum hattı harikalar yaratırken, savunma da güven vermeyi başardı. Bayer Leverkusen, Avrupa dönüşü Frankfurt deplasmanında galibiyetlerine bir yenisini daha eklemek istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde lider çıkmayı başaran Frankfurt ve Bayer Leverkusen, formda ve moralli çıkacağı 15. haftada, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, rakip fileleri havalandıracaktır.

Fürth – Union Berlin: MS 2, 1.51 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 12 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 17:30‘da, Greuther Fürth evinde Union Berlin‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 15. hafta fikstüründe yer alan mücadeleyi beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Greuther Fürth için Almanya Bundesliga serüveni kısa sürebilir. Ligin yeni temsilcisi ilk 14 haftalık periyotta en zayıf halka olmaktan kurtulamazken, sıralamanın dışında 14 haftadan 1 puan toplayabilen ev sahibi, son 12 haftanın tamamında mağlup oldu. Son olarak geçtiğimiz hafta Leverkusen deplasmanına konuk olan ve evine 7-1’lik mağlubiyetle dönen Fürth, tüm kötü gidişata rağmen teknik adam Stefan Leitl yönetiminde zayıf halka olmaya devam ediyor. Kalesinde gördüğü 46 gole karşılık, rakip filelere 12 gol gönderen Fürth, en alt sıradan kurtulmak adına umut vermedi. Son haftayı 6 farklı mağlubiyetle geçiren ev sahibi, Union Berlin karşısına da zayıd halka olarak devam ediyor. Almanya Bundesliga’nın 14. haftasında Leipzig’i 2-1 mağlup ederek, üst sıraları bırakmayan Union Berlin, Konferans Ligi’ne moralli çıksa da, Slavia Prag’a diş geçiremedi. Konuk ekip Konferans Ligi’nin son haftasında Slavia Prag karşısına çıkarken, kazanması gereken maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve Urs Fischer’in öğrencileri Konferans Ligi’ne veda etti. Rotasını Almanya Bundesliga’ya çeviren konuk ekip, üst sıralardaki yerini korumak istiyor. İlk 14 haftadan sadece 3 mağlubiyet alan Union Berlin, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alırken, kendisine 6. sırada yer buldu. Union Berlin özellikle lig performansıyla güven veriyor. Union Berlin, Konferans Ligi’dne hayal kırıklığına uğrarken, 14 haftadır iyi performanslar sergilediği Bundesliga’da vites düşürmeyecek ve galibiyete uzanacaktır.

Real Madrid – Atletico Madrid: MS 1, 1.84 (iddaa) – 2.07 (Bets10) ; İspanya La Liga‘nın 17. haftasında bizleri Madrid derbisi bekliyor. 12 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 23:00‘te, Real Madrid ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Dev maç Santiago Bernabeu ev sahipliğinde, Mateu Lahoz tarafından yönetilecek. Mücadeleyi futbol severler S Sport Plus ve Spor SMART ekranlarından naklen izleyebilir. İspanya La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nun lideri Real Madrid, iki kulvarda birden şampiyonluk havasına girdi. Hafta içi Şampiyonlar Ligi Gruplarını 2-0’lık İnter galibiyetiyle kapatan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, liderlik için en az 1 puana ihtiyacı olduğu mücadelede Kross ve Asensio’nun golleriyle zafere ulaştı. Şampiyonlar Ligi fikstüründe uzun süre uzak kalacak olan Real Madrid, tüm odağını İspanya La Liga şampiyonluğuna çevirdi. La Liga’da 6 haftadır kazanan, 8 haftadır ise namağlup bir performans ortaya koyan ev sahibi, en yakın rakibi Sevilla ile puan farkını 8’e yükseltti. 16 haftadan 12 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 39 puan toplamayı başaran Real Madrid, Benzema ile 12, Junior ile 10 gol bulurken, toplamda 37 golle ligin en golcü takımı olmayı başardı. Ev sahibi Madrid derbisine ligin en formda takımı olarak çıkacak. Atletico Madrid, İspanya La Liga’da liderin en yakın takipçilerinden biri. Diego Simeone’nin öğrencileri 15 haftalık periyottan 8 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle ayrılırken, 1 maç eksiğiyle liderin 10 puan gerisinde kendisine yer buldu. Atletico Madrid 7 maçlık yenilmezlik serisini geçtiğimiz hafta Mallorca karşısında 2-1’lik mağlubiyetle kaybederken, Şampiyonlar Ligi’nde çıkacağı Porto maçı öncesi yapılan hata, mazur görebilirdi. Porto karşısında Şampiyonlar Ligi kaderini belirleyecek bir sınav veren Atletico Madrid, Portekiz deplasmanından Griezmann, Correa ve de Paul’un golleriyle 3-1 galip çıktı. Devler sahnesinde Son 16 biletini cebine koyan konuk ekip, Madrid derbisi öncesinde güven tazeledi. Derbi konuk ekipte 3 puandan fazlasını ifade ediyor. Atletico Madrid zirve yarışında var olmak istiyorsa, derbiden puan çıkarmak zorunda. İspanya La Liga’nın lideri Real Madrid, çok formda. Madrid derbisinde kazanarak liderliğini perçinlemek isteyen Ancelotti’nin öğrencileri, hem Şampiyonlar Ligi hem de İspanya La Liga performansıyla, bu hafta Santiago Bernabeu’da galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 3.88

Bets10 Bahis Oranı: 5.43