İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 12.12.2021

12 Aralık Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında sahne alacak 3 güvendiğim müsabakayı kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Hellas Verona – Atalanta: MS 2, 1.69 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; 12 Aralık Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nin 17. hafta fikstüründe bizleri, Hellas Verona ile Atalanta‘nın 3 puan mücadelesi bekliyor. S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama düdüğü Türkiye saati ile 17:00’de çalınacak. Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde 2 maçta 5 puan kaybederek zor günler yaşamaya başlarken, Igor Tudor bir kez daha takımını toparladı ve Venezia deplasmanına konuk olan ev sahibi, ilk yarısını 3-0 geride kapattığı mücadeleden 4-3’lük galibiyetle döndü. Son 13 haftanın sadece 2’sinden puan çıkaramayan ev sahibi, Tudor’un göreve gelmesiyle birlikte yükselişe geçti. Özellikle hücum hattında harika bir performans grafiği ortaya koyan Hellas Verona, gol gücünü geçtiğimiz hafta bizlere bir kez daha ispatladı. 10. sırada bulunan ve yakaladığı ivme ile üst sıralara tırmanmaya devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 16. haftayı Napoli deplasmanında 3-2’lik galibiyetle kapatan Atalanta, aldığı 3 puanla birlikte rakibini liderlik koltuğundan etmeyi başarırken, yenilmezlik serisini 9 haftaya çıkardı. Son 5 maçtan ise 5 galibiyet alan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, Serie A Ligi’nde son haftalara damga vurdu. Lider ile puan farkını 4’e indiren Atalanta, Şampiyonlar Ligi’ne veda ederek Serie A Ligi’ne geri dönerken, yükselişini sürdürmek istiyor. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek zorunda olan Atalanta, Napoli karşısında sergilediği futbolla, Serie A Ligi’nde son haftaların en güven veren takımlarından biri olmaya devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımı Atalanta, 9 haftalık yenilmezlik serisini Hellas Verona deplasmanında galibiyetle taçlandıracak ve zirve takibine tam gaz devam edecektir.

Napoli – Empoli: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.36 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 12 Aralık Pazar günü bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi‘nin 17. hafta mücadelesinde, Napoli ile Empoli kozlarını paylaşacak. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 20:00’de start alacak. İtalya Serie A Ligi’nde liderliği kaybeden Napoli, UEFA Avrupa Ligi’nden ise Play Off biletiyle döndü. İtalya Serie A Ligi’nde Atalanta’ya iç sahada 3-2 kaybederek, liderlik koltuğundan olan Napoli, hafta içi Leicester City galibiyetiyle birlikte C Grubu’nda 2. sıraya yükseldi ve Play Off bileti aldı. Luciano Spalletti’nin öğrencileri, Avrupa sahnesinden yorgun ama moralli dönerken, İtalya Serie A Ligi’nde eski günlerine geri dönmek istiyor. İlk 12 haftanın namağlup takımı Napoli, son 4 haftada 8 puan kaybetti. Empoli cephesinde yüzler gülüyor. Geçtiğimi hafta evinde ağırladığı Udinese’yi 1-0 geriden gelerek, 3-1 mağlup etmeyi başarırken, yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. Son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlik alan ligin yeni temsilcisi, 11. sıraya kadar yükseldi ve lige yeni katılan takımlar arasında en iyi performans grafiğini ortaya koydu. Empoli son 3 hafta iyi hücum performansıyla dikkat çekerken, rakip filelere 7 gol gönderdi. Gol sorunu yaşamayan Empoli’de bu sezon en büyük sorunlar ise savunmada yaşanıyor. Konuk ekip bu hafta İtalya Serie A Ligi’nin en golcü takımı Napoli ile karşılaşırken, savunma hattı güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 14 haftadan lider çıkmayı başaran, ilk 12 haftadan ise namağlup ayrılan Napoli, son 2 maçta liderliği kaybetti. Toparlanmaya ihtiyacı olan ev sahibi, Empoli karşısında 3 puan hedefine ulaşacaktır.

İnter – Cagliari: H1, 1.38 (iddaa) – 1.49 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nin 17. haftasında, liderin en yakın takipçisi İnter ile düşme hattındaki Cagliari karşı karşıya gelecek. 12 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 22:45’te bizleri bekleyen karşılaşma, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, son 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başarırken, lider Milan ile puan farkını 1’e indirdi. Simone Inzaghi yönetiminde yükselişe geçen ev sahibi, ligin en iyi gol istatistiklerine sahip. 16 haftada attığı 39 golle lige damga vuran İnter, kalesinde ise sadece 15 gole izin verdi. Şampiyonluk için yeniden umutlanan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nu 2. olarak tamamladı. Real Madrid’e deplasmanda 2-0 mağlup olan İnter, liderlik şansını kaçırsa da, ilk 2 haftasında 5 puan kaybettiği D Grubu’nda çıkmayı başardı. Ev sahibi bu hafta düşme hattındaki Cagliari karşısına çıkarken, evinde kazanarak zirve için önemli bir adım daha atmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 16. hafta geride kalırken, tek galibiyeti bulunan Cagliari, 3. haftada göreve Walter Mazzarri’yi getirmesine rağmen, düşme potasından kurtulamadı. Konuk ekip son 8 haftanın tamamında puan kaybederken, Genoa ile birlikte ligin en az maç kazanan takımı oldu. Son 8 haftayı 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle geçiren konuk ekip, son olarak Torino ile golsüz berabere kalırken, puan kayıpları ve etkisiz futbol tam gaz devam etti. Son 4 haftalık fikstürde ligin en zayıf halkası Salernitana karşısında dahi galibiyete uzanamayan Cagliari, İnter deplasmanında güven vermekten çok uzakta. Konuk ekip 7 dış saha maçından sadece 3 beraberlikle, 3 puan çıkarabildi. İtalya Serie A Ligi’nde liderin en yakın takipçisi olmayı başaran ve 8 haftadır maç kaybetmeyen İnter, harika performans grafiğini iç sahada farklı galibiyetle taçlandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.86

Bets10 Bahis Oranı: 4.01