İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 12.12.2021

Fransa Ligue 1’in 18. haftası kapsamında oynanacak 3 güvendiği mücadeleyi kupon olarak hazırladım. 12 Aralık Pazar günü kazanmanız dileğiyle.

PSG – Monaco: MS 1, 1.33 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; PSG ile Monaco, Parc des Princes Stadı’nda kozlarını paylaşacak. 12 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alacak olan Fransa Ligue 1‘in 18. hafta mücadelesi, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, Neymar’ın yokluğunda çıktığı Nice Lens maçlarından 1’er puanla ayrılırken, yıldızlar topluluğu uzun bir süre sonra hücum hattında etkisiz kalmıştı. Fransa Ligue 1’de son 8 haftadan namağlup çıkmayı başarsa da, ev sahibi büyük bir avantajı kaybetti. En yakın rakibi ile puan farkı 11’e inerken, Mauricio Pochettino’nun öğrencileri teselliyi Şampiyonlar Ligi’nde buldu. A Grubu’nda geçtiğimiz hafta Club Brugge ile karşılaşan PSG, Messi ve Mbappe’nin 2’şer golüyle 4-1’lik galibiyete uzanırken, iki yıldız golcünün performansı gelecek haftalar için ev sahibinde umut verdi. Devler sahnesinde Son 16 biletini almayı başaran PSG, Ligue 1’de ise rakipleriyle puan farkını açmak istiyor. Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Metz karşısına çıkan Monaco, haftayı 4-0’lık galibiyetle tamamlarken, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkardı. Harika bir iç saha performansı ortaya koyan Niko Kovac’ın öğrencileri, üst üste 2. galibiyetine imza atarken, 180 dakikada Metz ve Angers ağlarına toplamda 7 gol göndermeyi başardı. Ben Yedder, Volland ve Diop golleriyle konuk ekipte dikkat çekiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Sturm Graz deplasmanından 1 puanla dönen Monaco, B Grubu’nu namağlup lider tamamlamayı başarırken, etkisini geçte olsa Fransa Ligue 1’e taşıdı. Formda Monaco, lider PSG karşısına zirve yarışında ben de varım demek için çıkacak. Konuk ekibin lider ile arasında 16 puan fark bulunuyor. Ezeli rakibi Monaco’yu evinde ağırlayacak olan lider PSG, Messi ve Mbappe’nin yükselen performansıyla, derbi maçında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Strasbourg – Marsilya: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de 18. haftaya girilirken, 6. sırada yer alan ve 6 haftadır kaybetmeyen Strasbourg, sahasında 3. sıradaki Marsilya‘yı konuk edecek. Zorlu maç 12 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alırken, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Strasbourg, son haftalardaki harika Ligue 1 performansını Nice deplasmanında 3-0’lık galibiyetle taçlandırdı. Nice sahaya ligin en az gol yiyen takımı olarak çıkarken, Julien Stephane’nin öğrencileri en yakın rakibinden 3 puanı 3 golle aldı. Son 6 haftalık fikstürden 3 galibiyet, 3 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran Strasbourg, 17 hafta sonunda 6. sıraya kadar yükseldi. 3. sıra ile puan farkını 3’e indiren ev sahibi, bu hafta 3. sıradaki Marsilya ile karşılaşacak. Ev sahibinin son 2 galibiyetinde 8 gole imza attığını belirtelim. Strasbourg 18. hafta öncesi çok formda. Marsilya, UEFA Avrupa Ligi’ne veda ederken, yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek. Avrupa Ligi E Grubu’nda Galatasaray ve Lazio’nun gerisinde kalan Marsilya, geçtiğimiz hafta Lokomotiv Moskova’yı 1-0 mağlup etse de, 3.’lükten kurtulamadı. Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ise 17. haftayı 2-1’lik Brest mağlubiyetiyle noktaladı. 7 hafta sonra tekrar mağlubiyetle tanışan Marsilya, kaybedilen 3 puana rağmen üst sıralardaki yerini koruyor. Rakiplerinden 1 maç eksiği bulunsa da, 3. sırada yer alan ve liderin 13 puan gerisinde yoluna devam eden Marsilya, bu hafta zirve yarışında kritik bir maça çıkacak. Konuk ekip en yakın rakibi Strasbourg deplasmanına konuk olacak. Son 6 haftadan namağlup çıkmayı başaran Strasbourg ve son 8 haftada 1 mağlubiyeti bulunan Marsilya, zirve takibini bırakmıyor. İki takımda kritik maçta rakip fileleri havalandırarak, iyi futboluna devam edecektir.

Rennes – Nice: MS 1, 1.67 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de liderliğin en yakın takipçileri arasında yer alan Rennes ile Nice, 12 Aralık Pazar günü Roazhon Park Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 17:00‘de sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Saint Etienne deplasmanına konuk olan Bruno Genesio’nun öğrencileri, 90 dakika sonunda 5-0’lık galibiyete uzanırken, Lille mağlubiyetinin ardından, Ligue 1’de harika performansına kaldığı yerden devam etti. Son 12 haftada sadece Lille’e mağlup olan Rennes, 8 galibiyet, 2 beraberlikle ligin en iyi 12 haftalık performansına imza atarken, lider PSG’nin 11 puan gerisinde, 2. sırada yer aldı. Rakip filelere tam 34 gol göndermeyi başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 14 gole izin verirken, Marsilya ile birlikte ligin en iyi savunma performansına sahip oldu. Formda Rennes, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ederken, Nice karşısında hata yapmak istemiyor. Fransa Ligue 1’in 17. haftası evinde Strasbourg’u konuk eden Nice, karşılaşmayı 3-0’lık mağlubiyetle noktalarken, hem galibiyet hem de gol hasretini 3 haftaya çıkardı. Son 3 haftada gol dahi atamayan Nice, sadece 1 puan toplayabildi. Lille ile şampiyonluk kupasını kaldıran Galtier, Nice kariyerine de iyi bir başlangıç yaparken, son haftalarda düşüşe çare olamadı. Liderin 15 puan gerisinde, 4. sırada yer alan konuk ekip, ligin en iyi savunma performanslarından birini sergilese de, gol yollarındaki düşüş Nice’ı zirve yarışından kopma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Gouiri ve Delort son haftalarda kötü performanslara imza atarken, 2. sıradaki Rennes ile karşılaşacak olan konuk ekip, yeniden yarışa tutunmak istiyor. Rennes, Fransa Ligue 1’de son 12 haftaya damga vururken, ligin en güven veren takımları arasında yer aldı. Ev sahibi taraftarı önünde galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 3.44

Bets10 Bahis Oranı: 4.88