TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Fenerbahçe İddaa Tahmini 13.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon iç sahada mağlubiyet yaşamayan Gaziantep FK evinde, Fenerbahçe’yi konuk edecek. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Ben Sports kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

Gaziantep FK ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Gaziantep FK kazanır 3.55, beraberlik 3.65, Fenerbahçe kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış. 

Gaziantep FK Sürpriz Peşinde 

Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kaptan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Göztepe deplasmanında 2-1 kaybettiler. Göztepe karşısında Gaziantep FK’nın tek golü, Recep Niyaz’ın ayağından geldi. Bu sezon deplasmanda çok etkisiz bir görüntü çizen Erol Bulut’un ekibi, iç sahada ise bir o kadar başarılı sonuçlar alıyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Konyaspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Bu sezon iç sahada oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Gaziantep FK’nın sahasında henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Üst üste 7 iç saha maçında da kaybetmediler. Bu hafta ise Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Alexander Merkel ve Jefferson’un sakatlıkları bulunuyor. 

Fenerbahçe Kazanmak İstiyor 

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Kadıköy’de konuk ettikleri Çaykur Rizespor’u 4-0 ile geçmeyi başardılar. Bu galibiye ile şampiyonluk yarışında ben de varım dedi. 2 gün önce lider Trabzonspor, Antalyaspor deplasmanında 2-1 kaybetti. Fenerbahçe adına Gaziantep FK maçı, daha da fazla önem kazandı. Fenerbahçe bugün kazanırsa, puan farkını 9’a indirecek ve şampiyonluk yarışına ortak olacak. Fenerbahçe adına sezonun kırılma maçlarından biri diyebiliriz. Geçen hafta Çaykur Rizespor karşısında 4-0 kazanan Fenerbahçe’de Serdar Dursun, attığı 3 golle galibiyetin baş mimarı olmuştu. Bu hafta Gaziantep FK’ya konuk olacak Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Enner Valencia’nın sakatlıkları devam ediyor. İrfan Can ise cezalı.

Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Alexander Merkel ve Jefferson’un sakatlıkları bulunuyor. Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Enner Valencia’nın sakatlıkları devam ediyor. İrfan Can ise cezalı.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Steven Caulker, Djilibodji, Hamza Mendly, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Dicko, Muhammet Demir, Torgeir Börven

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Bright Osayi Samuel, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa,Luiz Gustavo, Diego Rossi, Mesut Özil Mergim Berisha

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’nin ne yapıp ne edip kazanması gereken bir karşılaşma. Gaziantep FK zor bir rakip ama Fenerbahçe’nin eline fırsat gelmişken, değerlendireceğini düşünüyorum. Gaziantep FK’yı deplasmanda mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.88

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.22

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, bireysel hataların kurbanı oldu. Gaziantep FK deplasmanında 3-2 kaybettiler ve şampiyonluk yarında yine yara aldılar.