TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Galatasaray İddaa Tahmini 13.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamayan Galatasaray deplasmanda, Sivasspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Ben Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

SivassporGalatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 3.05, beraberlik 3.55, Galatasaray kazanır ise 2.52 olarak açıklanmış.

Sivasspor Deplasmanda Kazandı

Sivasspor, son 2 haftada üst üste galibiyetler almaya başladı. 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Hatayspor’u 4-0 ile geçmeyi başardılar. Yatabare, attığı 3 golle galibiyetin baş mimarı olmuştu. Süper Lig’de 6 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Yiğidolar, geçtiğimiz hafta ise Alanyaspor deplasmanına konuk olan Rıza Çalımbay’ın ekibi, bu karşılaşmadan da 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve çıkışını sürdürdü. Son 2 maçta topladıkları 6 puan ile moral buldular. Düşme hattının da yavaş yavaş üzerine çıkmayı başaran Sivasspor, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 15 karşılaşmada 4 galibiyet elde etti. Bu hafta ise iç sahada Galatasaray’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Sivasspor’da Aaron Appindangoye ve Jorge Felix sakat. Uğur Çiftçi’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Galatasaray Çıkış Arıyor 

Galatasaray, Süper Lig’de iyi sonuçlar alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Altay karşısında da 2 puan bıraktılar. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Sarı Kırmızılılar, lider Trabzonspor’un tam 16 puan gerisinde yer alıyor. Bu hata Sivasspor karşısında kazanırlarsa, aradaki puan farkı 13’e inmiş olacak. Galatasaray’ın şampiyonluk umutlarını devam ettirebilmesi için seri galibiyetler alması gerekiyor. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Galatasaray, hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Lazio deplasmanına konuk oldu ve sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Grubunu namağlup lider bitiren Sarı Kırmızılılar, Avrupa Ligi’nde son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Bu hafta Süper Lig’de Sivasspor’a konuk olacak Galatasaray’da Alexandru Cicaldau ve Sacha Boey’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Sivasspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Aaron Appindangoye ve Jorge Felix sakat. Uğur Çiftçi’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Galatasaray’da Alexandru Cicaldau ve Sacha Boey’in sakatlıkları bulunuyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Ziya Erdal, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Pedro Henrique, Yatabare

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Deandre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Galatasaray, son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Sivasspor, üst üste 2 galibiyet alarak çıkışa geçti. İki takım arasında oynanan maçlar gollü geçiyor. Sivas’da yine karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray’ı 1-0 mağlup ettiler ve üst üste 3. galibiyetini aldılar.