Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma – Spezia İddaa Tahmini 13.12.2021

Roma sahasında Spezia‘yı ağırlıyor. İtalya Serie A Ligi‘nde 17. haftanın kapanış mücadelesi olarak 13 Aralık Pazartesi günü karşımıza çıkacak olan mücadele, Türkiye saat ile 22:45‘te, S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Roma galibiyetine 1.42, beraberliğe 5.00, Spezia galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Roma Lige Lider Döndü

Roma zor günler yaşadığı İtalya Serie A Ligi’ne, Konferans Ligi C Grubu’nun lideri olarak dönüyor. Jose Mourinho ve öğrencileri iki kulvarda birden sezona iyi bir başlangıç yaparken, son haftalarda düşüşe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftayı 4 mağlubiyet, 2 galibiyetle noktalayan ev sahibi, Konferans Ligi sahnesinde ise Bodo/Glimt’e üst üste puanlar kaybederek, liderliği kaçırdı. İnter ve Bologna’ya gol dahi atamadan mağlup olan Roma, Konferans Ligi C Grubu’nun 6. haftasında CSKA Sofia deplasmanına konuk olurken, deplasmanda gelen 3-2’lik galibiyet, Roma’yı Son 32 Turu’na lider olarak taşıdı. Tammy Abraham 2 golle maçın yıldızı olurken, Roma sergilediği futbol ve aldığı sonuçla birlikte gol sorununu çözdüğünü ispatladı.

Spezia 4 Haftadır Puan Kaybediyor

İtalya Serie A Ligi’nin 16. haftasında Sassuolo karşısına çıkan Spezia, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle evinde boy gösterirken, Rey Manaj ve Gyasi’nin golleriyle ilk 47 dakikada 2-0 öne geçmeyi başardı. İkinci yarıda skorun rehavetine kapılan konuk ekip, 90 dakika sonunda 2-2’lik beraberliğe razı gelirken, düşme hattına bir adım daha yakınlaştı. Düşme hattı ile arasında 2 puan fark bulunan Thiago Motta ve öğrencileri, 16 maçta yediği 36 golle, en alt sıradaki Salernitana’nın ardından ligin en zayıf savunma performansına sahip. 4 haftadır galibiyete hasret kalan ve alt sıralardan kurtulamayan Spezia, Roma deplasmanında güven vermiyor. Konuk ekip 8 dış saha maçından sadece 1 galibiyet çıkarabildi.

Maç Bilgileri

Roma – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Alessandro Prontera. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Mancini kart cezalısı. El Shaarawy, Pellegrini, Spinazzola ve Zaniolo sakat. Spezia cephesinde ise Gyasi ve Leo Sena sakat. 

Roma’nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Roger, Susperreguy, Calafiori, Jordan Veretout, Cristante, Diawara, Villar, Mkhitaryan, Tammy Abraham.

Spezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Jacopo Sala, Bastoni, Erlic, Amian, Nikolaou, Verde, Maggiore, Kovalenko, Janis Antiste, N’Zola.

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren ve üst sıralardan kopma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Roma, Konferans Ligi’nden moralli dönerken, Spezia karşısında galibiyet adına güven verdi.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma beklediğimiz gibi Spezia engeline takılmadı. Ev sahibine galibiyeti getiren goller Roger Ibanez ve Chris Smalling’den geldi. Kazananları tebrik ederiz.