Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal West Ham İddaa Tahmini 15.12.2021

İngiltere Premier Lig‘de Çarşamba gününün kapanış maçı. West Ham deplasmanda, Arsenal’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Arsenal ile West Ham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 2.21, beraberlik tercihinin 3.65, West Ham galibiyetinin ise 3.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Arsenal 3 Puan Peşinde

Arsenal, geçtiğimiz hafta Emirates’de konuk ettiği Southampton’ı rahat geçti. Lacazette, Odegaard ve Gabriel’in golleriyle 3-0 kazanan Mikel Arteta’nın ekibi, iç sahadaki galibiyet serisini 4 maça çıkarttı. Bu sezon Emirates’de etkili sonuçlar alan Arsenal, oynadığı 8 iç saha maçında sadece Chelsea’ye kaybetti. Premier Lig’de ilk 4 umutlarını da devam ettiren Arsenal, bu hafta West Ham’ı konuk edecek ve bu karşılaşmada alınacak olası bir 3 puan ile West Ham’ın üzerine çıkacaklar. Bu hafta West Ham’ı konuk edecek Arsenal’da sol bek Sead Kolosinac’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

West Ham Dikkat Çekiyor 

West Ham, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriyd. Turf Moor’da konuk oldukları Burnley ile golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de son 3 maçtan 5 puan çıkartan David Moyes’un öğrencileri, ilk 4 iddiasını devam ettiriyor. Bu sezon Premier Lig’in dikkat çeken takımlarından biri haline gelen West Ham, Avrupa Ligi’nde de önemli sonuçlar aldı ve grubunu lider tamamlayarak son 16 turuna adını yazdırdı. Yollarına hem Avrupa Ligi hem ise Premier Lig’de devam ediyorlar. Bu hafta Arsenal deplasmanına konuk olacak West Ham’da Angelo Ogbonna ve Kurt Zouma’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Maç Bilgileri

Arsenal – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Seda Kolosinac’ın sakatlığı bulunuyor. West Ham’da Angelo Ogbonna ve Kurt Zouma’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Nuno Tavares, Rob Holding, Ben White, Kieran Tierney, El Neny, Thomas Partey, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Pierre Aubameyang

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Arthur Masuaku, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Emirates’de gollü bir maç bekliyorum. Arsenal, iç sahada çok etkili ama West Ham’da kolay lokma değil. Bowen ve Antonio, çok formda. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir karşılaşma olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, haftayı 3 puan ile kapattı. Emirates’de West Ham’ı 2-0 mağlup ettiler. Arsenal, Premier Lig’de 4. Sıraya yükseldi.